Életmód

2016.05.15. 16:16

A fizikai test védelme - Energetikai rendszerünk több elemből áll, amelyek összhangban vannak

Az ember az univerzum gyermeke, nemcsak fizikai, anyagi minőség, hanem egy energiarendszer, melyen keresztül képes energetikai kapcsolatot létesíteni a környező, körülötte lévő egyéb energiákkal is.

Napló-információ

Minden energia! Minden rezeg, rezonál, ebben az energiatengerben éljük az életünket, létezünk. A kozmoszból illetve a Föld energiáiból áll össze a saját energiarendszerünk.

Világegyetemünkben minden rezgésekből áll. Minden atom és minden elemi részecske, még a tulajdon gondolataink és tudatunk is rezgésekből épül fel. Úgy határozhatjuk meg az aurát, mint rezgést, amely minden anyagi tárgyat körülölel, lényegében egy energetikai mágneses mező - írja a berettyohir.hu.

Az élettelen tárgyak (kövek, kristályok, víz) körül lévő aura alapjában véve állandó, míg az élő dolgok (emberek, növények) körül lévő aura idővel változik, néha meglehetősen gyorsan. Az auránk egyfajta spirituális kézjegy. Ha valakinek világos és tiszta aurája van, biztosak lehetünk benne, hogy az illető jó szándékú és spirituálisan fejlett, még akkor is, ha szerény és nincs ennek tudatában. Ugyanakkor, ha egy embernek szürke vagy sötét az aurája, biztosra vehetjük, hogy tisztátalan szándékai vannak, még ha ékesszólónak, műveltnek vagy jó kiállásúnak tűnik is az illető.

Az aura egy energiaburok, az ember és környezet közötti rezgések átvitelében játszik fontos szerepet. Az aurában gondolati tartalmak jelennek meg. Bármilyen negatív érzés: félelem, gyűlölet, irigység, féltékenység vagy aggodalom azonnal csökkenti, tompítja az aura energiáját, megváltoztatja színét és nagyságát. Ha ezek a negatív dolgok huzamosan jelen vannak az aurában, előbb-utóbb áttevődhetnek testi szintre és különböző betegségeket indíthatnak el.

Az aurának hét - egymástól jól elkülöníthető - rétege van, mindegyik színe más. Ha változik az energetikai rendszerünk, megváltozik az auránk nagysága és színe is, ebből lehet következtetni bizonyos testi betegségekre is.

Címkék#energetika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!