• cikk kép
  Sport és siker együtt járnak

  Ajka - Rendkívül fontos a sport, ki-ki azt válassza, amire lehetősége van! A mozgás meghatározó az életben, a szellemi tevékenységben, a jó fizikai állapot megőrzésében, ezt minden szülőnek érdemes szem előtt tartania.

 • cikk kép
  Sikeres a Kiválók csapata - A nemrégiben alakult egyesületet máris országosan elismerték

  Ajka - Már országosan is jegyzik az amatőr sportolókat, akik alig több mint fél éve, tavaly novemberben alakították meg a Kiválók Kerékpáros Sportegyesületet.

 • cikk kép
  Mozgásban a nyugdíjasok is - Országos gyaloglónapra várják a jelentkezőket

  Veszprém - A nyugdíjasközösségek és sportrendezvények szervezésében már gazdag tapasztalatokat szerzett az ajkai Czingler Sándor, amikor 2004-ben megalakult az Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége Sport és Szabadidős Bizottsága, melynek elnöke lett. 2014-ben az országos szövetség alelnökévé is választották.

 • cikk kép
  Már csak egy aranyérem hiányzik Gosztolai Máriának

  Veszprém - Gosztolai Máriát sokan ismerhetik, hiszen a kedves, mosolygós hölgy a Petőfi Színház nézőtéri dolgozójaként ma is aktív. Azt viszont már kevesen tudják, hogy a hatvannyolc éves Mária világ- és Európa-bajnok dobóatléta, aki 2017-ben ismét olimpiára készül.

 • cikk kép
  Önkéntes véradás

  Megyei körkép - A hét folyamán az alábbi helyeken nyílik lehetőség véradásra.

 • cikk kép
  A hordozás jó, de érdemes jól csinálni! Ebben segít a tanácsadó

  Székesfehérvár – Egyre többen döntenek a babakocsi helyett a kicsik hordozása mellett. A trendet elősegíti a sok pozitív visszajelzés, de mi van akkor, ha valaki nem megfelelően hordoz? A tanácsadó elmondja, hogy helyes s hogyan helytelen. A kenguruban előre néző baba például nem megfelelő!

 • cikk kép
  Turistaság etikája örök érvényű

  A klímaváltozás hatásainak folyamatát éljük. Akik többet tartózkodnak a természetben, érzékenyebb szálakkal kötődnek a turistaság minden formájához, tapasztalhatják a változásokat is.

 • cikk kép
  A grafológus válaszol: Otthonteremtő

  A 'Sötét' jeligét kérő levélíró szépen formált betűi felelősség-, és kötelességtudó, szilárd értékrendszerrel bíró, megbízható jellemről árulkodnak.

 • cikk kép
  Nem nehéz az iskolatáska?

  Tartászavarhoz és gerincdeformációhoz is vezethet, ha a nem ritkán öt-hat kilogrammos iskolatáska súlya nem egyenletesen oszlik el a kisdiákok vállán.

 • cikk kép

  Így készül a kenyér

  Bánd - A Volf Tibor gazdaságában tartott kalandnapon a kenyérkészítéssel ismerkedhettek meg a gyermekek. A Csalán Egyesület által szervezett program keretében saját kezükkel formálhatták meg a friss péktermékeket.

 • cikk kép
  A grafológus válaszol - Közvetlen, segítőkész és könnyen beilleszkedő

  A Születésnap jeligét választó olvasó nyugodt, kiegyensúlyozott írásképe ugyanilyen személyiséget tükröz.

 • cikk kép
  Fodrászt keres? Minden városban megtalálhatja a legjobbat (x)

  Sürgősen fodrászra lenne szüksége, de nem tudja, hova fordulhatna? Akár lakóhelyen, akár más városban tartózkodás esetén előfordulhat, hogy a legjobb szalont szeretné megtalálni.