Életmód

 • cikk kép
  Az ember teremtetten jó - vallja Csókay András idegsebész

  PÁPA - Csókay András, a nemzetközileg is elismert idegsebész legkisebb gyermekének tragikus halála kapcsán is azt vallja, az Isten-szeretőknek minden a javukra válik.

 • cikk kép
  Így csinálta Tomán Szabina: bombaforma szülés után is

  Tomán Szabina életmód tanácsadóval beszélgettünk arról, vajon mi is az egészséges táplálkozás titka.

 • cikk kép
  Egymásra találó nemzedékek - Tehetséges fiatalokat támogatnak

  VESZPRÉM - Aki ismeri Julikát, tudja róla, hogy valóságos egyszemélyes intézmény. Amióta a Nitrokémiától vegyészmérnökként nyugdíjba ment, sokféle módon vesz részt a közéletben.

 • cikk kép
  Depresszió: meglepő felfedezés a férfiaknál

  Meglepő felfedezést tettek az MTA és a Semmelweis Egyetem kutatói, miközben a depressziót kiváltó génvariánsokat keresték az emberi genomban. Kiderült, hogy egy konkrét génváltozat csak pénzügyi-gazdasági nehézségek esetén fokozza a depresszió kockázatát, ráadásul csak férfiakban, és ott is főleg 30 év felett.

 • cikk kép
  Fehérjehiány okozhatja a gyermekkori ekcémát

  Egy friss kutatás szerint a filaggrin nevű fehérje okozhatja a gyermekkori ekcéma kialakulását - mondta Körmendy Miklós, a Szent Imre Kórház vezető főorvosa hétfőn az M1 aktuális csatornán.

 • cikk kép
  Spartan: az életre tanít a szenvedés

  Veszprém - Erős Kata születésnapját ünnepelte a Veszprémi Sprinten, boldogan, Super(wo)mannek öltözve mosolygott a képeken. Arról kérdeztük, csinos nőként mi hajtja egy ilyen embert próbáló versenyen.

 • cikk kép
  A kölni döntőbe várja a Veszprémet Csonti Rudolf

  Szinte semmit sem változott utolsó találkozásunk óta. Ugyanolyan vidám, mosolygós, mint amikor 2000-ben megérkezett Veszprémbe. Sugárzik belőle az életöröm. Azóta is azt vallja, amit akkor mondott. Visszafelé sohasem szabad tekinteni, mindig csak előre. A múlton felesleges rágódni, mert az sehova sem vezet.

 • cikk kép
  A sokoldalú magnézium (x)

  Az emberi szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlen ásványi anyag a magnézium. A magnézium, ahogy a többi ásványi anyag, energiát nem biztosító, szervetlen tápanyag.

 • cikk kép
  Némethék 25 gyermeket neveltek eddig

  A kisapáti Németh házaspár mégis nagyon boldog a nyolc csemetével. Feri és Anita saját gyermekeik kirepülése után döntöttek a nevelőszülőség mellett.

 • cikk kép
  A csapvíz gyógyító ereje - A gyógytornász ajánlása a subaqualis tornáról

  Ki ne szeretne fájdalmatlanul, szabadon mozogni? A mozgásszervi betegségekre a terápiás mozgás a megoldás, mely végezhető szárazföldön, a gravitációnak kitéve és vízben is. Mindkettőnek megvannak a javallatai.

 • cikk kép
  A zsűri díját is megkapták a veszprémi táncosok

  Veszprém - A Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió nagyszerű eredményt ért el a szerbiai nemzetközi versenyen.

 • cikk kép
  Hajmeresztő mutatványok és Sub Bass Monster

  A Fiatalok napja programsorozatban az extrém sportot kedvelő gyerekek és fiatalok gyakoroltak, tanultak egymástól szombaton.

 • cikk kép
  Az ép lélek segít az ép testhez

  Pápa – Csókay András, a nemzetközileg is elismert idegsebész legkisebb gyermekének tragikus halála kapcsán is azt vallja, az Isten-szeretőknek minden a javukra válik.

 • cikk kép
  Emi néni századik születésnapja

  Szentimrefalva - Századik születésnapján köszöntötte a település legidősebb lakosát, Farkas Ferencné Vass Emíliát a község képviselő-testülete.

 • cikk kép
  Büszke rá a falu: 90. születésnapját ünnepelte Mári néni

  Ganna - Önzetlen cselekedetei nélkül a falu szegényebb lett volna – ezekkel a szavakkal köszöntötte Nagy Ottó, Ganna polgármestere 90. születésnapja alkalmából a településen élő Rédling Jánosnét, Mári nénit.

 • cikk kép
  Veszprémi sámán a tűz mellől

  Veszprém - Első hallásra nehezen férhet meg egymással a zenészmúlt és az online-specialista szakma, ám Baráth Péter, a Napló online technikai support managere, a Rubber Puppet szólógitárosa a bizonyíték rá, hogy a kettő nem zárja ki egymást.

 • cikk kép
  Cseresznyevirágok, avagy testi-lelki egészség?

  Mindennek oka van. Ki ne tudná, hogy mosolyra, kedves hozzáállásra eséllyel várhatunk hasonlót, a türelmetlen, durva megnyilvánulásokat pedig kevesen teszik zsebre egyetlen szó nélkül. De hát miért olyan az ember, amilyen?

 • cikk kép
  A kultikus akadályfutó verseny visszatér

  Ma már szinte hetente rendeznek különféle akadályfutó versenyeket, itthon és más országokban. Ám tavaly történt valami, ami alapjaiban változtatta meg az OCR versenyekről kialakult képet.

 • cikk kép
  Mindent meg akar nyerni a tapolcai vívó

  Tapolca - A párbajtőröző Siklósi Gergely nem a tipikus 20 évesek életét éli. Kerüli a zsúfolt éjszakai szórakozóhelyeket, szereti a rendet, tisztaságot, önellátó egyetemista és élsportoló.

 • cikk kép
  Az vagy, amit megeszel - egy egészségesebb életért

  Tapolca - A legmagasabb bérek a pénzügyi és biztosítási szektorban vannak, nem az iparban, vagy a humán területen.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...