Egyéb

2017.06.14. 09:30

VeszprémFest - Játékleírás I.

A Pannon Lapok Társasága online „VeszprémFest” játékának hivatalos játékszabálya

PLT

1. Az akció szervezője

A „VeszprémFest” játék (a továbbiakban: Akció) szervezője a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (székhely: 8200 Veszprém, Házgyári u. 12. ,a továbbiakban: Szervező).

2. Az Akcióban részt vevő személyek

Az Akcióban részt vehet minden természetes személy (a továbbiakban: Játékos), kivéve a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdése).

3. Az Akció időtartama

Az Akció 2017. június 16-án kezdődik, és 2017. június 20-ig tart.

4. Az Akció menete

A játék lényege, hogy regisztrációt követően, a bejelentkezett felhasználó az oldalakon elhelyezett VeszprémFest bannerre kattintva.

Bejelentkezés vagy regisztráció nélkül nem lehetséges részt venni a játékban. Minden Játékos minden nap újra játszhat, növelve ezzel az esélyeit, de egy nap csak egyszer lehet részt venni a játékban.

A nyertesek sorsolás útján kerülnek kiválasztásra a játékban regisztrált résztvevők közül, a játék lezárását követő napon, 2017. június 21-én. A nyertes értesítése a regisztrációnál megadott telefonszámon és e-mail-ben történik, így a részvételhez ezek megadása kötelező!

A Szervező a regisztráció során megadott adatok valódiságát nem vizsgálja, azért kizárólag a játékos felel.

Az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:

A helyes választ beküldők között 1 db páros belépőt sorsolunk ki Richard Bona & Mandekan Cubano július 12-i koncertjére a VeszprémFesten.

5. Információ az Akcióról

A hivatalos játékszabály az alábbi honlapokon olvasható:

www.veol.hu/

6. Adó

6.1. A Szervező vállalja, hogy a nyertes nevében a nyereménnyel kapcsolatban felmerülő nyereményadó, személyi jövedelemadó vagy egyéb, esetleges járulék megfizetését. Az ezeken kívül felmerülő más adó, díj és illeték, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli. A nyeremény pénzre nem válthatók.

7. Vegyes rendelkezések

7.1. A nyerteset a Szervező a sorsolást követően telefonon vagy e-mailben értesíti.

7.2. A Szervező a termék és kellékszavatosságért, valamint a jótállásért a felelősséget kizárja, hibás termék esetén a nyertes közvetlenül a gyártóhoz vagy a forgalmazóhoz fordulhat.

7.3. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt.

7.4. A résztvevők a jelen Akcióban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy

a) a Szervező visszavonásig díjmentesen kezelheti a Játékos által a regisztráció során megadott személyes adatait (név, vezetéknév, cím, telefonszám, e-mail cím) .

b) a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét és fotóját a Szervező print és online kiadványaiban. A Játékos a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező róla fényképfelvételt, vagy videofelvételt készítsen, és azt nyilvánosságra hozza.

d) Jelen akcióban való részvételével a játékban részt vevő személyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. marketingakciókhoz, promóciókhoz visszavonásig felhasználja.

7.6. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos Játékszabályzatot, mely a Szervező honlapján, illetve  a online hírportálokon elérhetőek.

Veszprém 2017. június 12.

Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!