Dolgoznál nálunk? Fémes jövőt biztosítunk! (x)

2017. május 05., 10:48
A székesfehérvári Sapa Európa legnagyobb és legmodernebb sajtolt és megmunkált alumínium profilokat előállító üzeme. A nálunk fejlesztett technológiával és termékekkel bárhol találkozhatsz: autókban, teherautókban, épületekben, vagy akár repülőgépekben is. Szintén Székesfehérváron található a Sapa globális pénzügyi és informatikai szolgáltató központja.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

A norvég székhelyű alumíniumipari cégcsoport 41 országban 23 500 alkalmazottat foglalkoztat. Az 1200 főt foglalkoztató székesfehérvári üzem alumínium profilok sajtolásával, megmunkálásával és felületkezelésével foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb prémiumkategóriás autóba gyártunk alkatrészeket, és nem csak termelünk, hanem fejlesztünk is; például a Land Rover, Jaguár, és a Tesla cég is nálunk kifejlesztett technológiát használ.

Az alumínium a jövő féme, termékeink piaca rohamosan növekedik. Folyamatosan keresünk magasan kvalifikált pályázókat, akik segítenek növelni vállalatunk teljesítményét és osztoznak velünk a sikereinkben.

4 fő érvünk is van, hogy miért érdemes nálunk dolgozni:

Juttatások

Kiemelkedő juttatási csomagot kínálunk munkatársainknak (magas fizetés, 13. havi bér, éves prémium, cafeteria, karácsonyi juttatás, önkéntes nyugdíjpénztár. Az összetartozást közös programokkal is kifejezzük:  csapatépítő tréningeket nyílt napot, családi napokat, karácsonyi partit és törzsgárda ünnepségeket szervezünk.

Igazi karrier lehetőség

Elismerjük kollégáink proaktív és kreatív hozzáállását, hiszen cégünk sikere, mindannyiunk közös érdeme.  Kiemeljük a tehetségeket és jutalmazzuk a szorgalmat; belső pályázatokkal, oktatásokkal fejlesztjük munkatársainkat.

Innováció

Vevőink gyakran már a termékek tervezési fázisában mérnökeink segítségét kérik, így mindkét fél számára ideális megoldásokat alkalmazhatunk. Nálunk a legmodernebb robotizált és automatizált technológiákkal ismerkedhetsz meg.

Emberközpontúság

A skandináv vállalatokra jellemző cégkultúra jegyében kiemelt hangsúlyt fektetünk az egészségre, a biztonságos munkakörülményekre és a környezetvédelemre. Minden dolgozónk részére egészségmegőrző programokat és Medicover egészségbiztosítást kínálunk.

Ha ambiciózus vagy, szereted a kihívásokat, és szeretnél a székesfehérvári Sapa sikertörténetének meghatározó szereplője lenni, akkor várunk csapatunkba!

Tapasztalattal rendelkező szakemberek és pályakezdők jelentkezését egyaránt várjuk.  Aktuális állásajánlatainkat a www.gyereasapahoz.hu címen találod! Gyere hozzánk, gyere a Sapa-hoz!

Fémes jövőt biztosítunk!

2017. május 05., 10:48

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...