Devecser

2016.09.07. 17:20

Ünnepélyes tanévnyitó Devecserben

Devecser - Szeptember 1-jén reggel nyolc órakor megszólaló csengő hívta a diákokat az iskola előtti sárguló levelű vadgesztenyesor árnyas fái alá.

Civil Tudósítónktól

Az Ifjúsági Fúvószenekar előadásában elhangzó himnuszt az alsó tagozatos gyerekekből álló kis csoport rövid tanévköszöntő műsora követte Nyárs Hajnalka tanítónő szerkesztésében és betanításában. Az intézmény igazgatója, Mayer Gábor örömmel számolt be a nyári sikeres, élményt nyújtó táborokról, szólt az ez évi feladatokról, valamint a nyár folyamán megtörtént felújítási munkákról. Szeretettel köszöntötte a kis elsősöket, akik írószer-ajándékcsomagban részesültek.

Az ünnepélyes tanévnyitó járási és városi vezetői
Fotó: Czeidli József

Ihászné Szabó Katalin, a zeneiskola igazgatója a zenetanulás fontosságára hívta fel a szülők figyelmét, s megjegyezte, hogy pótbeiratkozásra még van lehetőség. Ezen ünnepélyen Ormándlaky Péter trombitatanár, karmester Szolgálati Emlékéremben részesült. A Szózat hangjai után a gyerekek visszavonultak osztálytermükbe és átvehették tankönyveiket, majd megkezdődött az órarend szerinti tanítás.

Czeidli József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!