Devecser

2017.06.27. 15:40

Tanévzáró ballagással

DEVECSER - A tanévzárót ballagással együtt tartotta a helyi általános iskola. Mintegy negyven végzős köszönt el az oktatási intézménytől.

Czeidli József

A három 8. osztály tanulói feldíszített tantermükből indultak, s a vadgesztenyés sor alatti árnyas helyen foglaltak helyet. A köszöntő után Fodor János plébános beszélt a ballagás lélekemelő voltáról, Mayer Gábor igazgató kedves szavakkal szólt a ballagó diákokhoz. Mergl Zsófia a 8. osztályosok nevében búcsúzott, Boldizsár Bíborka 7. osztályos tanuló búcsúztató beszédet mondott.

Ballag a 8. a osztály (osztályfőnök: Hóbor József)
Fotó: Czeidli József

Az ünnepségen közreműködött Orbán Bianka és Bognár Dávid szavalattal, Kalányos Mária énekkel, Boldizsár Bíborka trombitaszólóval, a végzősök rövid műsorral. A keretül szolgáló Himnusz és Szózat az Ifjúsági Fúvószenekar előadásában hangzott el Ormándlaky Péter vezényletével.

Idén is kiadták a Nívódíjat, melyben Mergl Zsófia részesült, valamint Gárdonyi-díjat kapott Csipszer Fanni. Ezután értékelte az idei tanévet Mayer Gábor, majd elismeréseket adott át. Továbbá elköszönt a nyugdíjba vonulóktól, Meggyes Pálné főszakácstól, Orbán Gáborné technikai dolgozótól. Pedagógus szolgálati emlékéremben részesült Magvasné Gál Ilona, Bajók Józsefné, Trombitás Veronika, Bíró Jenő.

Czeidli József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!