Devecser

2015.08.02. 18:22

Jótett helyébe jót várj - Elveszett tárcát találtak a tanulók

Devecser - Talált pénztárcát adott le egy kerékpáros túracsoport a rendőrségen, az egyenruhások vendégül látták őket az őrsön.

Heffler Péter

Egy, a budapesti Könyves Kálmán Gimnáziumból érkezett negyvenfős kerékpároscsoport tagjai egy túra keretében éppen Veszprémből Ajkára tartottak, amikor egy elhagyott pénztárcát találtak.

A budapesti diákok jelesre vizsgáztak becsületességből Fotó: Heffler Péter

Szerencséjükre éppen a közelben volt két járőr, Borsath Balázs rendőr törzszászlós és Kozma Krisztián rendőr főtörzsőrmester, akik átvették a talált tárgyat, és a jótettért cserébe beinvitálták a csoportot a devecseri rendőrőrsre, ahol meghívták őket egy hideg védőitalra, és pihenőjük közben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya által a kerékpáros közlekedés biztonságának javítása érdekében készített megelőzési programot ismertették velük. A diákok nagy érdeklődést mutattak a program iránt, több kérdést is feltettek a rendőröknek. Így még biztonságosabban folytathatták útjukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!