Devecser

2015.11.05. 19:40

A jószívűséghez nem kell ünnep - Foltvarrók ajándékai a devecseri óvodásoknak

Devecser - Nem az alkalom a fontos, hanem a szeretet, amivel másoknak örömet szerzünk – emelte ki Harczi Ilona, a helyi foltvarrószakkör tagja, aki az ügyes kezű csoporttal a Vackor óvoda egyik csoportjának saját készítésű ajándékokat és játékokat varrt, melyeket a közelmúltban adtak át a gyerekeknek.

Szántó Renáta

A ruhakígyókat, a horgolt baglyokat, a kispárnákat és a többi apró meglepetést őszinte boldogsággal fogadták a Nyuszi csoportos óvodások, akik nemcsak kaptak, hanem adtak is a novemberi délelőttön. Őszi mondókákkal, versekkel és dalokkal, valamint levelekből készült virágokkal köszönték meg a kedves ajándékokat a négy éve működő foltvarróklub kreatív anyukáinak és nagymamáinak. Megható műsoruk mellett önfeledt kacajuk és felszabadult futkározásuk a játékokkal jelezte igazán, mennyire értékelik új tárgyaikat.

A mókázás vidám hangja a szakkörösöket is megmosolyogtatta, az ajándékozás pedig ismét bebizonyította számukra, hogy adni és kapni egyaránt érték.

Címkék#devecser

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!