Dabrony

2015.08.05. 14:48

Egész napos kikapcsolódás a dabronyi falunapon

Dabrony - A község önkormányzata falunapot szervez augusztus 8-án, szombaton a sportpályán. Sokszínű programmal várják az érdeklődőket.

Szántó Renáta

Előzetes jelentkezéssel lehet nevezni a főző-, a pogácsasütő versenyre, és a gyermekrajzpályázatra. A megnyitó és a rendőrségi kutyás bemutató után a délelőtt a főzőversenyé lesz a főszerep, a gyerekeket légvárral, ügyességi játékokkal, póni lovaglással és fazekas kézműves foglalkozással várják. Déltől jó ebédhez szól a nóta, délután két órától rendőrségi bemutató. A kicsik kerékpáros foglalkozáson próbálhatják ki ügyességüket. Délután háromtól eredményhirdetés, majd Varga Bence bűvészműsora. Négy órától a Vadvirág Néptánc Együttes Folklór előadását és a nős-nőtlen labdarugó mérkőzést élvezhetik a nézők. Fél öttől fellép a Háromhatár Kulturális és Sport Egyesület Kupról, melynek színjátszó köre komédia műsort mutat be. Öt órától a Mihályházi Rezeda Néptánccsoport előadását láthatják az érdeklődők. Hat órától a Triász együttes zenél, majd fél nyolctól a Pápai Musical Stúdió lép fel. A program tombolasorsolással és a Kobor Land báljával zárul.

Címkék#Dabrony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!