Csopak

2015.04.26. 17:53

Megszépülve várja a szezont a strand

Csopak – Kilátó, felújított utak, fitneszpark – mindez Csopak, mely szeretettel várja idén is a településre látogatókat.

Szendi Péter

A strand keleti oldalán található vizesblokk felújítása hamarosan befejeződik. A belső közfalak és a burkolat eltávolítását követően majd megkétszereződik a férfi és női mosdókban a mellékhelyiségek száma – tájékoztatta lapunkat Ambrus Tibor polgármester. A keleti sétány melletti területen szabadtéri fitnesz eszközöket helyeztek ki. Közel 100 méter hosszú mezítlábas, úgynevezett kneip ösvény is elkészült. Különleges élményt nyújt a mintegy hatvan sásliliom fajtabemutató. A község első embere örömmel nyugtázta, hogy felújították a Füredi út legrosszabb szakaszát, már biztonságosabban lehet rajta közlekedni, de nem tettek le a balatonfüredi rész teljes rekonstrukciójáról. Május másodikán adják át a nagyközönség számára az új fakilátót, melynek járófelülete közel 12 méter magasságot éri el, a kupolacsúcs pedig 18 és fél méter magas lesz. A szezon előtt a Szépkilátó és a Ranolder utcák is új aszfaltburkolatot kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!