Csopak

2016.08.27. 16:46

Louis Armstrong és Snoop Dogg a balatoni színpadon

Csopak - A vízpartiak számára legszebb háttérrel, a Balatonnal, és két remek sztárvendéggel adott koncertet a Budapest Ragtime Band a településen.

Kekk Sára

A zenekar 1980-ban alakult főiskolát végzett jazz- és klasszikus muzsikusokból, akik a hagyományos ragtime zongorajátékot merész ötletekkel és újszerű hangszereléssel ültették át egyedülálló zenei hangzássá. Később műsorukba jazz- és dixiland-örökzöldek, a világon egyedülálló zenei paródiák, ismert slágerek és operák humoros feldolgozásai is kerültek. Most is ezzel a kibővített műsorral szórakoztatták a közönséget a csopaki strandon.

Fotó: Pesthy Márton



A profi zenészeknek hamar sikerült kapcsolatot teremteniük a közönséggel, a humoros összekötő szövegek nyomán sokszor csendült fel nevetés. Az együttes tagjai - azaz Gayer Ferenc, Széki József, Kiss Bálint, Csárics Sándor, Weszely János, Stein Ferenc, Novák Péter - mellett két remek énekes is csatlakozott a mulattatáshoz, Kelemen Angelika és "Papas" kiváló előadásmódja is fokozta a hangulatot.

 

De nem csak a zenészek, a közönség is dalra fakadt, Louis Armstrong What a Wonderful World című klasszikusát éppúgy együtt énekelték a zenészekkel, mint A Mézga család című rajzfilm jól ismert zenéjét, de nem maradhatott el az Alexander's Ragtime Band és a cipőtisztítók dala sem, sőt Jason Derulo Snoop Dogg-al közös Wiggle című számát is feldolgozta a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!