Csögle

2015.11.26. 18:35

Szép élmények, kulturális programok, neves fellépők

Csögle – Kapunyitogató címmel rendezett kulturális programot a község képviselő-testülete a minap neves fellépőkkel.

Penk Tímea

A rendezvényen az Adorjánházi Asszonykórus népdalcsokrot és örökzöld melódiákat adott elő, a népzene kedvelői a Kemenesmagasi Citerazenekar műsorában gyönyörködhettek. A legkisebbeket a Mézengúzok Zenekar szórakoztatta.

A csöglei iskola egykori tanulója, Kovács Károly régi és újabb slágerekkel lépett a közönség elé, majd Vastag Richárd és néptánccsoportja táncházzal zárta műsorát. A népi mesterségek iránt érdeklődők Csíkné Bardon Réka és Csík Tamás segítségével a csuhéfonás és a kovácsolás fortélyaival ismerkedhettek meg.

 

Nagy sikert aratott Esses Károly és Hetyési Károly trófeakiállítása, valamint Erdélyi Ernőné pirított cukorból készített figurái és pörkölttortái. A szemet gyönyörködtető édességeket a rendezvény végén kisorsolták. A paprikáskrumpli-főző versenyben megosztott első helyezést ért el Tóth Károly és Hodászi Ida csapata. A falu ismét egy szép élménnyel gazdagodott – foglalta össze Dénes Ágota pedagógus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!