Csögle

2016.08.11. 10:38

Körbeutazták a falut

Csögle - Nagyon jó programokkal várta a vendégeket a falu közössége – tájékoztatta lapunkat Tóth-Bakos Marianna kulturális szervező.

Penk Tímea

Kustos Péter polgármester színes műsorral, pörgős számokkal kedveskedett nemcsak a lakosságnak, hanem mindenkinek, aki ellátogatott a településre.

– Pető Gábor ízletes és gusztusos babgulyása mellé délben jó   ebédhez szólt a nóta az Adorjánházi Asszonykórus fellépésével, majd a Csögli Általános Iskola néptánccsoportja mutatta be a tudományát – fogalmazott Tóth-Bakos Marianna.

Fotó: Tóth-Bakos Marianna

A kulturális szervező elmondta, hogy egész nap a jó hangulatról óriás vidámpark gondoskodott, benne légvárak, dodgem, körhinta, vízifoci. Lovaskocsikázás is várta a vendégeket, Kovács Norbert Cimbi által ismert lovakkal körbeutazhatták a falut. Egész délután Bárány Viktória és Káminé Buzás Nikoletta arcfestéssel és tetoválással várta a kicsiket és a nagyokat.

A rendezvény sztárvendége, Kasza Tibor poénos és vicces műsort adott. Nagyon jó hangulatot keltett a Rebel Lion tánccsoport, a vinári Lila Akác asszonykórus. Borbély Kornél a motoros showja különleges élményt nyújtott, majd Éder Gabee kitűnő bulihangulatot keltett.

A program zárásaként a Flipper zenekar szórakoztatta a közönséget, hajnali két óráig állt a bál a faluban.

Címkék#csögle

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!