Bulvár

2017.08.20. 11:29

Zoób Katti új Anna-báli szimbólumrendszert teremtett kollekciójával

Zoób Katti légies szépségű kortárs kollekciót alkotott, amelyet az Anna-bál divattörténete ihletett.

Balla Emőke

A tervező a ruhák mintavilágával egy új Anna-báli szimbólumrendszert is teremtett, amelynek a Balaton jellegzetes, sejtelmes szín- és jelképrendszere szolgált alapjául. Többek közt a divatház saját art deco hullám-motívuma, mely az erőt és a lendületet fejezi ki, társult az Anna-bál partneréhez, a Herendi Porcelánmanufaktúrához köthető, ikonikus sirály, valamint a lótuszvirág formával.


Az összművészeti produkciót előbb Budapesten, majd Balatonfüreden, a FINA Világbajnokság megnyitó ünnepségén élvezhette a közönség. A kreatív, fantáziadús ruhákat az ünnep előestéjén is láthatták az érdeklődők. Balatonfüred parkjainak inspiráló hatására a bemutató helyszínére, a Gyógy térre egy különleges kertet építettek. A szervezők úgy döntöttek, a kora esti fények vonzása és az esetleges késő esti zápor miatt nyilvánossá teszik a főpróbát. Megtartották a főpróbát és a kilenc órakor kezdődő divatbemutatót is, a vihar szinte percre pontosan utána érkezett, az eső akkor kezdett esni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!