Bulvár

2016.12.05. 15:37

Tóth Gabinak még mindig nincs érettségije

Tavasszal még azt mondta, szeptembertől beiratkozik az iskolába - írja a Bors.

"Amikor a Megasztárba bekerültem, már nem nagyon jártam iskolába. Pont akkor kezdtem a középiskolát, a kettőt pedig lehetetlen volt együtt csinálni. Mindennap négyórás vonatutat tettem meg Budapest és Tapolca között, és aztán feladtam. Nem azért nem érettségiztem le, mert nem kell a papír. Egyszerűen annyi, hogy én a karriert és a lehetőséget választottam, ami nagyon ritkán adódik az életben. ( ) Vagy ott maradok az iskolapadban és leteszem az érettségit, hogy mindenkinek megfeleljek, vagy híres énekesnő leszek" – mesélte Gabi a Metropolitan Egyetemen tartott beszélgetésen idén áprilisban.

Tóth Gabi, akit emiatt az elmúlt tíz évben többször is ért támadás, éppen ezért elhatározta, hogy idén nekifut az érettséginek, hogy ne tudják a hiánya miatt “csesztetni”.

Ígéretének, miszerint elkezdi végre az iskolát most a Bors járt utána, kíváncsiak voltak, hogy hogyan boldogul a tanulással Gabi, de kiderült, hogy leginkább sehogy, ugyanis továbbra sem vágott neki a papír megszerzésének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!