Bulvár

2016.08.21. 13:50

Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Bolondos, frenetikus, kaotikus élmény nagy vásznon látni a képregényből készült filmet. Részesei lehetünk egy rosszfiúkból álló csapat összjátékának, amely során kiderül, hogy nem is olyan rosszak ők.

A pazar szereplőgárdát felvonultató akcióvígjáték látványos és vicces is egyben. Will Smith tökéletesen hozza a laza, nagy dumás karaktert.

Az osztagot vezető Deadshot kívülről nézve csak egy ádáz bérgyilkos, belül viszont vajból van a szíve. A jó útra tért piromániás és a csatornából szalasztott gyíkember mellett megismerkedhetünk June Moone-nal (Cara Delevigne), a régésznővel, aki felett viszont eluralkodott egy sötét erő.

Ez ellen veszi fel a harcot a kormány által kijelölt osztag, amelynek Deadshot alakja mellett Harley Quinn - a Tarzanból ismert Margot Robbie alakításával - a fő mozgatórugója. Joker (Jared Leto) szerelme egy pszichiáterből lett labilis gondolkodású lány, akitől még a katonák is félnek.

A külföldön is kasszasikernek számító film olyan kérdésekre világít rá, mint hogy lehet-e szeretni a rosszakat, akik régen veszélyeztették a várost és a jók ellen harcoltak. Válhat-e a gonosztevőből hős? S végül, le tudják e küzdeni az előttük álló akadályokat, hogy megmentsék a világot? Egyáltalán: ez a céljuk?

Érdemes a válaszok után járni, és ha a néző kitartó, talán még egy stáblista utáni jelenetet is elcsíphet.

 

Címkék#film#mozi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!