Bulvár

2015.07.03. 19:47

Slágergyanús kampányvideó

Veszprém - A Rossz voltam tán?! című slágergyanús dalra elkészült az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány videoklipje, amelynek forgatásáról a Napló is beszámolt.

Szabó Péter Dániel

A zenés kisfilm betétdalát az alapítvány pályázatán nyertes Körmendi Anita mellett Terecskei Rita énekli. A Zanzibár együttes énekesnője természetesen ott volt az elmúlt hétvégén a veszprémi klipforgatáson is.

Sinka Vivien, Sinkáné Vati Júlia és Terecskei Rita a kampányfilm forgatásán Veszprém határában (Fotó: Szabó Péter Dániel)

A kampányfilm egy otthonról elszökő tinédzser történetén keresztül mutatja be, hogy mi lehet egy eltűnés oka, valamint mennyi ember és szervezet összefogás és együttműködése szükséges egy eltűnt fiatal megtalálásához.

A szülőket Papp Lívia és Molnár Ervin, a Pannon Várszínház színészei alakítják, míg az eltűnt fiatal szerepében Potyó Dominikát láthatjuk a klipben. A komoly üzenettel bíró, ám igen fülbemászó dal szövegét Sinka Vivien, a Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke írta, a zenei alapért pedig a Zanzibár együttes felelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!