Bulvár

2016.07.27. 21:45

Marci lett a nyertes! - Mesefolyam-pályázat a Kis Kobold magazinban

Veszprém - A Kis Kobold magazin három hónapon át tartó Mesefolyam-pályázatát a kis felhőlény nevével, akit Bim Bamnak hívnak, a szombathelyi Őri Marcell nyerte meg.

Napló-információ

Marci az utolsó pillanatban küldte el a pályázatát. A nagymamájuk gondoskodik minden hónapban arról, hogy indulásától kezdve megkapják a Kis Kobold magazint. A határidő előtti este nyaggatta édesanyját, küldje el nevében a megfejtést tartalmazó e-mailt. Milyen jól tette, hogy erősködött. Marci beteg volt, ezért csak gyógyulása után tudtuk átadni neki és az őt elkísérő öccsének, Ádámnak a nyereményeket.

Kárpátvölgyi Roxána grafikus, Őri Marcell és kisöccse, Ádám Fotó: Vas Népe

A díjakat Kárpátvölgyi Roxána grafikus, egyetemi hallgató adta át, aki a Kis Kobold magazin rajzolója, grafikusa. A két kisfiút Bobo varázskulcsa teljesen elkápráztatta. Nagyon örültek a Pannon Lapok Társasága Gyermekételek receptkönyvnek is, mert a fiúk szeretnek otthon sütni-főzni. Marcinak a Kis Kobold konyhája az egyik kedvenc rovata, anyukájával mindig elkészítik az ott megjelenő recepteket. Már azt is tudják, hogy mikor fogják felhasználni a Nomádia Szabadidőpark és Lovarda családi belépőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!