Bulvár

2016.05.18. 10:22

Már nagyon várjuk az új X-men filmet

Hideget, meleget is bőven kapott a holnap mozikba kerülő X-men: Apokalipszis, szerintünk azonban nem érdemes felülni a rosszindulatú pletykáknak.

Perei Dóra

Mindenekelőtt hadd szögezzük le, az X-men: Az elsőket és az X-men: Az eljövendő múlt napjait vetítésére egyaránt kétkedve fogadtuk, sőt, a nagy izgalomban még kólát sem vettünk, hogy a pohár helyett inkább a székünk karfáját szoríthassuk. Szerencsére úgy hiozta a sors, hogy mindkét alkalommal pozitívan csalódtunk, úgy tűnik (hála Bryan Singer rendezőnek és producernek) a sorozat végre a jó irányba halad. Miért? Például azért, mert végre kizökkenti a filmet az előző részek üldözéses, már-már unalmas drámájából és egy sokkal izgalmasabb útra tereli.

Nem kérdéses, a Fox rengeteg pénzt ölt a legújabb X-men produkció marketingjébe, így mostanra számos dologra fény derült a történetből, ennek ellenére a film még jó pár fordulatot tartogat, aminek a képregény szerelmesei bizonyára örülni fognak.

Ott van például Magneto karaktere, amely kiteljesedik az epizódban, Michael Fassbender pedig még mindig a legjobb Magneto, akit valaha láttunk (bocsi, Ian McKellen!). Ne feledkezzünk meg a negatív karakterekről sem, a sírjából feltámadt Apokalpiszis (Oscar Isaac) szerintünk egyszerre zseniális és hátborzongató. Na és persze ott vannak a visszatérő karakterek, mint James McAvoy (Charles Xavier professzor) és Jennifer Lawrence, vagy a személyes kedvenc tuti befutónk, Evan Peters, aki Quicksilvert alakítja.

Szóval felejtsen el mindent, amit mostanáig az X-men: Apokalipszisről olvasott, és stoppolja le helyét a holnapi premieren.

Címkék#film#X-men

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!