Bulvár

2016.08.22. 19:15

Legyen szép és praktikus - A világszerte ismert Zoób Kati bemutatta legújabb kollekcióját

Balatonfüred - Az idei évre jellemző maszkulin darabok mellett a puha, lágy anyagok és az abszolút nőies vonalak és kidolgozások is jellemzőek Zoób Kati kollekciójára.

Kekk Sára

Idén harmadszor mutatta be egy látványos show keretében Zoób Kati egy egész évre szóló kollekcióját. Az Anna Grand Hotel parkjában állították fel a közel hetvenméteres kifutót, amire most is több mint 1600-an voltak kíváncsiak.

Az őszi-téli kollekció vezérmotívuma ismét a geometria volt, a bemutató elején felvonultatott darabok ennek köszönhetően nagyon karakteres, saját mintás fazonok lettek. A bemutató első felében jellemzően a klasszikus fekete-fehér párosítás jelent meg a ruhákon, olykor a lila árnyalataival mozgalmasabbá téve, majd később az ősz színei is gazdagították a kínálatot. A láthatóan jól átgondolt, felépített bemutatóról természetesen az Anna-bál idei színe, a türkiz sem hiányozhatott, de emellett az okker és a szürke kombinálása, valamint a szürke-ezüst ruhák és a viharszínek is megjelentek a bemutatón.

Az anyagválasztás terén is merész volt a tervező, Zoób Kati
Fotó: Penovác Károly

Már tavaly is divat volt, idén még inkább, a maszkulin stílus, amely Kati bemutatóján is visszaköszönt, mind a kabátok és kosztümök, mind a cipők terén. Ez persze nem meglepő, hiszen nemcsak a szezon legsokoldalúbb darabjai ezek, de kényelmes és praktikus viseletek is. A bemutatón remekül variálta őket a tervező szoknyával és egy pulóverrel a kora tavaszi időszakot visszaidézve, de láthattuk alkalmi, maszkulin összeállításokhoz párosítva is. Az anyagválasztás terén is merész volt a tervező, amellett, hogy előkerültek a téli anyagok, a kasmír, a kötött gyapjúholmik, az omlóan puha, finom kelmék, vastag kabátanyagokból is készültek ruhák.

A bemutatón mélyen dekoltált és áttetsző ruhákból sem volt hiány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!