Bulvár

2016.05.31. 09:42

Johnny Depp csúnyán leszerepelt

Hatalmasat bukott az Alice Tükörországban. A csúcstartó továbbra is az X-men.

Perei Dóra

65 millió dolláros bevételt könyvelt el a nyitóhétvégén, nemzetközi szinten pedig 185 milliót hozott a konyhára. Ezzel az X-men: Apokalipszis az első helyen landolt az észak-amerikai toplistákon, megelőzve az X-men: Az elsőket. Bár a kritika nem illette túl jó jelzőkkel a filmet (nekünk kifejezetten tetszett), Bryan Singer filmje úgy tűnik mégis tarolt.

Az öröme azonban nem mindenkinek volt felhőtlen, a Johnny Depp nevével fémjelzett Alice Tükörországban mindösszesen 28 milliót tudott összekaparni a hétvégén, világszerte pedig 65 milliót, csúnyán elmaradva az első rész 1 milliárd dolláros bevételétől. Ezek után egyrészt kétséges, befolyik-e legalább a film készítésére felhasznált 170 milliós büdzsé, másrészt az sem kizárt, hogy a jövőben nem készül több produkció Alice főszereplésével.

A hétvégi dobogósok harmadik helyezettje az Angry Birds: A film, amely ezúttal 19 millió dollárral növelte bevételét. A premiervetítés óta eltelt két hét alatt eddig összesen 223 milliót zsebelt be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!