Bulvár

2015.05.01. 14:34

Jeges meglepetést kapott Keleti Andrea

Saját főzésű fagylalttal kedveskedtek édesanyjuknak Keleti Andi csemetéi. Bár az iskolai rendezvény minden évben elmaradhatatlan eleme az anyák napi ünneplésnek, most a jeles esemény alkalmából közös szenvedélyüknek hódoltak: egy igazi fagylaltműhelybe látogattak, ahol egyedi finomságokat készítettek.

Május első vasárnapjára hangolódva egy nem mindennapi délutánt töltöttek el a Kioskban Keleti Andi és gyermekei. A népszerű nagyvárosi találkozóhely kézműves fagylaltjait a két fiatal cukrász újragondolta, és összeállították egyedi ízkombinációikat, ezzel különleges meglepetést okozva a Szombat esti láz egykori versenyzőjének. Viki és Máté izgatottan tevékenykedett a jeges édességek között, de az előkészület élményeiből sem hagyták ki Andit.

Különleges anyák napi programmal kedveskedtek Keleti Andi csemetéi. A jeles esemény alkalmából közös szenvedélyüknek hódoltak: egy fagylalt- műhelybe látogattak, ahol egyedi finomságokat készítettek Fotó: RedLemon

Máté tavaly egy saját verskölteménnyel lepett meg, Viki pedig divattervezői ambíciókat dédelget, így egy anya-lánya rajzot kaptam tőle. Legtöbbször inkább mosolyt csaltak az arcomra, mint könnyeket, olyan ötletesek az ajándékaik. A legemlékezetesebb talán az volt, amikor ébredés után egy csodálatos reggelivel vártak, amit őszintén hiányolok mostanában, de korán kelő vagyok, így nem könnyű megelőzni. Egyál-talán nem számítottam rá, hogy idén az édesapjuk segítségével ilyen programmal rukkolnak elő - mesélte Andrea.

Szívesen tüsténkedünk a konyhában, mindennap én főzök a családnak, viszont a tavalyi költözés óta ritkábban sütünk. Ráadásul nálunk a férjem a cukrász, egyszer még egy kuktasapkát is kapott tőlünk. Tagadhatatlanul a dédi viszi a prímet a családban, aki szinte egész nap süt-főz, tőle lestük el az ősi családi recept alapján a legistenibb keksz titkát is. A srácok is otthonosan mozognak a konyhában, Máté imádja felverni a tojást vagy gyúrni a tésztát. A fagyit imádjuk, de otthon nem próbálkozunk vele, örülök, hogy a Kioskban lehetőségünk nyílt kicsit ebbe is beletanulni. A kalóriákkal csínján kell bánnom, de szerencsés vagyok, hogy a munkámmal együtt jár a mozgás - tette hozzá a sztáranyuka.

Viki és Máté a kelyhek díszítésében is kiélhette kreativitását, a végeredmény pedig olyannyira rabul ejtette őket, hogy biztosan visszatérnek még a Kioskba. A laktóz- és gluténmentes gombócokat persze bárki megkóstolhatja, ha egy kis hűsítőre vágyik.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!