Bulvár

2016.05.14. 09:17

Így néz ki most a kisfiú, aki Nicolas Cage-t alakította a Nemzet aranyában

Tizenkét évvel ezelőtt Hunter Gomez megkapta a fiatal Ben Gates szerepét, Nicolas Cage fiatal "kiadását" a Nemzet aranya című filmben.

Perei Dóra

A film nyitó jelenetében Gomez megigézve hallgatja nagypapája (Christopher Plummer) történeteit a keresztes lovagokról, a szabadkőművesekről, George Washingtonról és egy titokzatos, eldugott kincsről. Bár a jelenet igencsak rövid, mégis meghatározó pontja a filmnek.

A színész hivatalos weboldalán ez a szimpatikus üzenet fogadja a látogatót:

Üdvözöllek! Ha most ezt olvasod, bizonyára kíváncsi vagy, ki vagyok én. Bevallom, néha magam is így vagyok ezzel. Leegyszerűsítve egy fiatal férfi, aki a színjátszáson keresztül kiélheti a művészetek, az alkotás és a jótékonyság iránti szenvedélyét. Köszöntelek a honlapomon, nézz körül, és ha szeretnél, írj nekem pár sort.

A Nemzet aranya után Gomez több tévésorozatban és mozifilmben is szerepelt: Zack és Cody élete (2008), Szex a neten (2009), Szellemekkel suttogó (2008), Just the Vampire Hunter (2015).

Jelenleg a Kis hableány Walt Disney-s, élőszereplős adaptációján (Hans Christian Andersen meséje alapján) dolgozik, ami előreláthatólag 2017-ben kerül majd a mozikba.

Címkék#mozifilm

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!