Bulvár

2017.03.26. 16:51

A szép és a szörny találkozása a filmvásznon

Ajka - Nem véletlen, hogy A Szépség és a Szörnyeteg sok felnőtt számára még ma is a kedvenc gyerekkori meséinek emlékét idézi. A film világa teljesen elvarázsol, és ez a feldolgozás méltóképpen tiszteleg az eredeti Disney mese előtt.

Vajda Georgina

A látványvilág díszes és kifinomult, emellett élethűre sikeredett a Szörny maszkja és a filmben feltűnő vérszomjas farkasok is. Az egyik legpozitívabb tulajdonsága pedig az, hogy rengeteg humort szőttek a jelenetekbe. A megszemélyesített tárgyak, mint a teáskanna, az óra vagy a gyertyatartó érzékletesen ábrázolt és mókás.

Belle-t, a Szépséget alakító Emma Watson – a Harry Potter filmek szorgalmas Hermionéje -   tündököl ebben a szerepben. Természetességével és bájával tökéletesen beleillik a mese világába. Megható és tanulságos történet, amely egy gyermek életéből sem maradhat ki. A filmben felcsendülő dallamok öröme vagy éppen szomorúsága zene a fülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!