Bulvár

2016.07.26. 19:15

Ezt nézzék meg! - Értékes fényképezőgépet nyerhetnek olvasóink

Veszprém - Ezt nézzék meg! címmel hirdet lapunk fotópályázatot, amelynek célja, hogy megtaláljuk Veszprém megye legszebb táját, helyét.

Napló-információ

Olyan képeket várunk és mutatunk be a Naplóban, amelyeken legalább egy ember látható abban a környezetben, amelyet a beküldő másoknak is javasol felkeresésre. A képnek idén nyáron kell készülnie, a kísérőlevél pedig tartalmazza, hogy pontosan mikor, hol készült, ki van a képen, és a készítő telefonszámát, amin értesíthetjük a verseny eredményéről.

Csizmadia Győző feleségével és unokáival június 29-én Döbröntére kirándult, ott örökítette meg a gyönyörű panorámát Fotó: Csizmadia Győző

A fotókat augusztus 21-éig várjuk a [email protected] e-mail vagy a 8200 Veszprém, Házgyári út 12. címre. A képekre a veol.hu-n lehet szavazni. Az első három legtöbb szavazatot elérő helyszínt bemutatjuk a Naplóban, a beküldő pedig értékes fényképezőgépet kap ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!