Bulvár

2012.03.15. 19:48

A Megasztár 6 döntősei - Ki a legszimpatikusabb?

Megvan a Megasztár 6 tizenkét döntőse. Közülük kerül ki az az egy, aki Magyarországon az Év hangja lesz 2012-ben. De vajon ki lesz az?

Napló Online

Bihal Roland

Bihal Roland arca ismerős lehet a közönség számára: a No Thanx nevű formáció tagja volt. Ákos Keresem az utam című dalával meggyőzte a zsűrit. A párbajon Bakos Bettinát kapta ellenfélként, akit már a fiú anyukája kinézett Rolandnak. Hogy a fiatalok között kialakulhat-e valami azután, hogy Roli kiejtette Bettinát, az a jövő kérdése.

 

Burgess Benjamin

Burgess Benjaminról azt mondta Bochkor Gábor, hogy az Isten is színpadra teremtette. Az előválogatón lenyűgözte a zsűritagokat. A párbajon Gerendás Dáviddal szemben került a legjobbak közé.

 

Farkas-Jenser Balázs

Farkas-Jenser Balázs lenyűgözte a zsűrit az előválogatón, állva tapsoltak a fiúnak. Mester Tamás végtelenül büszke volt, hogy neki is "vörös a hangja", mint a Balázsé. A párbajon a brazil Thiago Bertoldival szemben volt jobb.

Horváth István

Horváth Istvánnak azt mondták a zsűritagok, ne legyen rendőr, inkább énekeljen. A párbajon egy kemény csajjal, Józsa Jankával került össze, a zsűri végül úgy döntött, Horváth István mehet tovább.

 

Kullai Tímea

A nagy önbizalomhiánnyal küszködö Kullai Tímea hangjával egyértelműen meggyőzte a zsűrit az előválogatón, hogy neki itt a helye. Mariann csak annyit mondott: "Ezt úgy hívják, hogy éneklés." A párbajon barátnőjét, Nagy Renátát búcsúztatta.

Nagy Adrienn

Nagy Adrienn profi énekesnőként nagyobb nyomás alatt állt, duplán kellett bizonyítania. Mester Tamás bevallotta, neki a "külcsín elvitte a dolgot". A párbajon Burger Ágnessel szemben került ki győztesen.

 

Nagy Kristóf „Bozont”

Nagy Kristóf „Bozont” úgy jutott tovább az elődöntőn, hogy a zsűri igencsak ellentmondásos jelzővel illette: "idegesítően jó". Aztán a párbajon piros öltönyével és Robie Williams-es csibészségével meghódította a zsűritagokat.

Radics Gigi

Radics Gigi tavaly már majdnem bejutott a döntőbe. Az akkor 14 éves fogszabályozós kislány igazi nőként tért vissza. A párbajon a másik nagy visszatérőt, Csonka Andreast múlta fölül.

Réti Nóra

Réti Nóra Mester Tamást rögtön levette a lábáról. Bereczki Zoltán Attól fél, túl nagy súlyt raknak a 17 éves lány vállára, Mariann kérdésére, elbírja-e, egyértelmű igen volt a válasza. A párbajon fiú ellenfelét, Kökény Pált győzte le.

 

Szakos Andrea

Szakos Andrea eladta a mobilját, hogy eljusson a Megasztár 6 előválogatójára Tiszavasváriból. A lány nem szociális helyzete miatt jutott tovább, hangjával lehengerelte a zsűrit. A párbajon Cserpes Laurával csapott össze.

Szűcs Ádám

Szűcs Ádám az elődöntőn úgy berezelt, hogy Tilla vonszolta be a színpadra. A párbajon már magabiztosabb volt, Almási Gergőt színpadi produkciójával és finomságával győzte le.

 

Talán Attila

Talán Attila 24 évesen már veterán rockernek számít. Az elődöntőn tarolt a Guns ’n’ Roses Sweet child of mine című dalával. A párbajon erős ellenfelet kapott, Klippel Dáviddal átadták az "It's my life" rock and roll életérzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!