• cikk kép
  Quasimodo és macskaduett - Frappáns jelmezekben búcsúztak a téltől kicsik és nagyok

  Tapolca - A Télbanyaűző maskarádén idén újra bebizonyosodott, hogy csak a fantázia szab határt a jobbnál jobb jelmezeknek.

 • cikk kép
  Disznóvágás sváb módra

  Pápateszér - Hurka, kolbász, sült vér és máj – a sváb hagyományok jegyében tartottak disznóvágást a település lakói. A kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgató rendezvényt kulturális programkínálat is gazdagította.

 • cikk kép
  Tarolt a Truman című film a spanyol filmakadémia díjátadóján

  Tarolt a Truman című filmdráma a spanyol filmakadémia madridi díjátadó gáláján vasárnapra virradó éjjel: az alkotás a spanyol Oscar-díjként emlegetett Goya-díj hat kategóriájából ötben győzedelmeskedett, köztük a legjobb filmnek és a legjobb rendezőnek járó elismerést is elnyerte.

 • cikk kép
  Télűző pogácsafesztivál Pétfürdőn

  Pétfürdő – Negyvennél is több finomsággal neveztek a péti asszonyok a településen hagyománynak számító télűző pogácsafesztiválra, ahol ezúttal Lujber Tiborné és a Gondozási Központ pogácsáját találta a legjobbnak a zsűri.

 • cikk kép
  A végzős tapolcai gimnazisták büszkén viselhetik a kis kék szalagot

  Tapolca – Az elmúlt években igyekeztünk benneteket önismerethez juttatni, tehetségeteket fejleszteni. Eredményeiteknek veletek együtt örültünk. Remélem, valamennyi álmotokat, amit megfogalmaztatok, sikerül valóra váltanotok.

 • cikk kép
  Lelőttek egy nemes galambot Ajkán

  Keresztüllőtt valaki egy értékes galambot Ajkán, szombaton délután, mely egy idős pár udvarára zuhant be, ők jelezték nekünk megrendülten az esetet. A vérző állatot bevittük a helyi rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárást indítottak az ügyben. Hogy milyen fegyverrel lőtték le, még nem lehet tudni.

 • cikk kép
  Több mint háromszázan mulattak Alsóörsön

  Alsóörs - Többféle üdvözlő itallal és kellemes zenével várták a sportbálba érkezőket a bejáratnál, ez többnyire jó hangulatra is gerjesztette a bálozókat.

 • cikk kép
  Pénztárcabarát utazás "kanapészörfözéssel"

  Veszprém - Nemcsak a tenger hullámain vagy az interneten lehet szörfölni, de akár kanapén is. A couchsurfing rendkívül elterjedt a világban, hogy pontosan miről is van szó, ennek jártunk utána.

 • cikk kép
  Nem mindennapi látvány - Hullámzó és csillogó jégkása a Balatonon (videó)

  A megolvadt és feltöredezett jeget az északi szél a déli part mentén gyűjtötte össze. Csirmaz Kálmán Siófoknál készült felvételét a méltóságteljesen hullámzó jégkásán megcsillanó napsugarak teszik lenyűgözővé.

 • cikk kép
  Egy szobányi szeretet

  Az életigenlő filmek olykor beleesnek a saját csapdájukba, és giccsessé, közhelyessé válnak, aztán hamar elfelejtjük őket a sablonos lelkifröccs után. Nos, a Szoba egyetlen ilyen hibát sem követett el, és egy borzasztóan rideg témát mutatott be csodálatos módon.

 • cikk kép
  Biróság elé kerülhet a hollywoodi sztár

  Új fejlemény került napvilágra Bill Cosby ügyében. Az idős hollywoodi sztár nemi erőszak gyanújával került az érdeklődés középpontjába.

 • cikk kép
  Mókástól az igazán rémisztőig - Ilyen volt a zombik evolúciója (videó)

  Nem csak a kinézetükben, de a képességeikben is sokat változtak a legismertebb élőhalottak.

 • cikk kép
  Óvatosan a mobilokkal - A sugárzás károsíthatja a férfiak nemzőképességét

  A mobiltelefonok sugárzása károsíthatja a férfiak nemzőképességét aki naponta egy óránál többet beszél a készüléken, annál kétszeresére nőhet a spermaszám terméketlenséggel fenyegető csökkenésének a kockázata - állapították meg izraeli kutatók.

 • cikk kép
  Kilencszáz éve halt meg Könyves Kálmán

  1116. február 3-án halt meg Könyves Kálmán Árpád-házi királyunk. Emléket állítva az évfordulónak, összegyűjtöttünk több, Kálmán uralkodásához köthető érdekes történetet, információt.

 • cikk kép
  Igen, ez dr. House és dr. Ross, ugyanabban a videóban!

  Mint a People írja, mindez Jimmy Kimmel beszélgetős műsorának legutóbbi adásában történt. (Kimmel elég jó abban, hogy fontos embereket összehozzon.) A Vészhelyzet Ross dokiját alakító George Clooney és a House-t alakító Hugh Laurie természetesen a magát Kimmelt gyógyította - az alább látható formában.

Magazinok