• cikk kép
  Egy szobányi szeretet

  Az életigenlő filmek olykor beleesnek a saját csapdájukba, és giccsessé, közhelyessé válnak, aztán hamar elfelejtjük őket a sablonos lelkifröccs után. Nos, a Szoba egyetlen ilyen hibát sem követett el, és egy borzasztóan rideg témát mutatott be csodálatos módon.

 • cikk kép
  Biróság elé kerülhet a hollywoodi sztár

  Új fejlemény került napvilágra Bill Cosby ügyében. Az idős hollywoodi sztár nemi erőszak gyanújával került az érdeklődés középpontjába.

 • cikk kép
  Mókástól az igazán rémisztőig - Ilyen volt a zombik evolúciója (videó)

  Nem csak a kinézetükben, de a képességeikben is sokat változtak a legismertebb élőhalottak.

 • cikk kép
  Óvatosan a mobilokkal - A sugárzás károsíthatja a férfiak nemzőképességét

  A mobiltelefonok sugárzása károsíthatja a férfiak nemzőképességét aki naponta egy óránál többet beszél a készüléken, annál kétszeresére nőhet a spermaszám terméketlenséggel fenyegető csökkenésének a kockázata - állapították meg izraeli kutatók.

 • cikk kép
  Kilencszáz éve halt meg Könyves Kálmán

  1116. február 3-án halt meg Könyves Kálmán Árpád-házi királyunk. Emléket állítva az évfordulónak, összegyűjtöttünk több, Kálmán uralkodásához köthető érdekes történetet, információt.

 • cikk kép
  Igen, ez dr. House és dr. Ross, ugyanabban a videóban!

  Mint a People írja, mindez Jimmy Kimmel beszélgetős műsorának legutóbbi adásában történt. (Kimmel elég jó abban, hogy fontos embereket összehozzon.) A Vészhelyzet Ross dokiját alakító George Clooney és a House-t alakító Hugh Laurie természetesen a magát Kimmelt gyógyította - az alább látható formában.

 • cikk kép
  Sasok kapják el a drónokat

  Nem tudom elképzelni, hogy ne okozzanak sérülést a madaraknak a drónok propellerei – közölte a témát érintő kérdésünkre a Veszprém megyei Auerbach Róbert, aki drónokkal dolgozik.

 • cikk kép
  Pityer a magashegyekből

  Mindig is vágytam arra, hogy a kertkapun kilépve, pár méter megtétele után „jó madárfajokkal” láthassak, igazából ez akkor teljesült, mikor egy piciny faluba költöztem, ahol a házak után a kertek, majd a mezők jönnek szép sorjában.

 • cikk kép
  Életveszélyes őrület az interneten

  Sok felfoghatatlan és életveszélyes őrület után itt van a legújabb a világhálón, és főként a fiatalok körében népszerű: valakit valahova kikötöznek, és abból kell kiszabadulnia ország-világ előtt. Az esetnek állítólag már halálos áldozatai is vannak a világban. Suri Irén pszichológust kérdeztünk a miértekről.

 • cikk kép

  Mozitoplista

  Továbbra is DiCaprio szenvedéstörténete a legnépszerűbb

  Megőrizte első helyét a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listáján A visszatérő című amerikai kalandfilm.

 • cikk kép
  Elhunyt Frank Finlay, A három testőr Porthosa

  Elhunyt Frank Finlay, aki Richard Lester A három testőr, avagy a királynő gyémántjai című kalandfilmben Porthost alakította - közölte hétfőn a színész honlapjára hivatkozva a BBC News.

 • cikk kép
  Az apokalipszis már a spájzban van - Sicario

  Pontosabban az alagútban, valahol az Egyesült Államok és Mexikó között. A Sicario témája olyan távol van tőlünk, mint az európai migránsválság Texastól, történelmi lehellete mégis érezhetően fagyos és félelmetes.

 • cikk kép
  Parázs a hamu alatt - Ismét volt svábbál Magyarpolányban

  Magyarpolány - Hosszú évtizedeken át szunnyadó hagyományokat elevenítettek fel a faluban a szombaton rendezett programmal.

 • cikk kép
  Jégbe zárt szépség

  Kiss Ramóna imádja a telet, azt mondja, szívesen eljátszaná egyszer a jégkirálynő szerepét. Elvitték hát egy jeges fotózásra, hogy kipróbálhassa, milyen lehet igazán fogvacogtató környezetben „uralkodni”.

 • cikk kép
  Újabb Star Wars-filmek készítését jelentette be a Disney elnöke

  Újabb Star Wars-filmek készítését jelentette be a Disney stúdió elnöke az eddig ismerteken túl, ami azt jelenti, hogy 2019 után sem maradnak Csillagok háborúja-filmek nélkül a rajongók.

Magazinok