• cikk kép
  Suicide Squad - Öngyilkos osztag

  Bolondos, frenetikus, kaotikus élmény nagy vásznon látni a képregényből készült filmet. Részesei lehetünk egy rosszfiúkból álló csapat összjátékának, amely során kiderül, hogy nem is olyan rosszak ők.

 • cikk kép
  Szkennelték Sting "zenei agyát"

  A Beatles Girl című száma és Astor Piazolla Libertango című tangója nagyon hasonló hatást kelt Sting "zenei agyában" - ez és még számos érdekesség derült ki a híres énekes-dalszerző agyának szkenneléséből.

 • cikk kép
  85 millió éves dinoszauruszok után kutatnak

  Évmilliókkal ezelőtt repülő őshüllők szelték az eget, dinoszauruszok uralták a kanyargó folyóágak által barázdált, dús növénytakaróval borított vidéket. Az elmúlt években több, a tudomány számára korábban ismeretlen faj került elő az iharkúti lelőhelyről, a felfedezés pedig tovább folytatódik.

 • cikk kép
  Vajon miért az essexi tengerparti kisváros lakói a legboldogabbak Nagy-Britanniában?

  Az essexi tengerparti kisváros, Leigh-on-Sea lakói a legboldogabbak Nagy-Britanniában egy frissen ismertetett felmérés szerint. Londonban Richmond végzett az első helyen.

 • cikk kép
  Mi futni mentünk, nem csatlakozik?

  Összes csatornáján adásszünetet tart jövő szombaton egy brit televíziós társaság, hogy ezzel is mozgásra bírja a nézőket, és segítsen egy tömegsportrendezvényt, amely a szigetország sportolóinak a riói olimpián aratott sikereit ünnepli.

 • cikk kép
  Átverés telefonhívásra

  Zirc - Múlt hét szerdai lapunk hasábjain már foglalkoztunk egy ál nyereményjátékkal, amit csalók az egyik hazai telekommunikációs cég nevében hirdettek.

 • cikk kép
  Pusztai ölyv a tónál

  Apácatorna - Olyan faj jelent meg a Balaton-felvidéken, amely a madarász-szívet megdobogtatja, sőt, először a szemlélő el sem hiszi, amit lát.

 • cikk kép
  Kati válaszol - Most ne segíts!

  Édesanyám, túl a nyolcvanon, eltörte a lábát. Fekvő betegként támogatásra szorul, mi, a lányai pedig segítjük. Egyre többször kapunk azonban elutasítást. ,,Most ne segíts!” felkiáltással kínlódva öltözik, vagy éppen az ágyból akar önállóan felkelni. Erősködjünk vagy hagyjuk? Mit gondol erről a helyzetről Kati?

 • cikk kép
  Odett is brillírozott a Szigeten - Valószínűsíthető az újabb nézőrekord

  Budapest - Vélhetően új nézőcsúccsal ért véget szerda hajnalban a 2016-os Sziget. Pontos számadatok még nincsenek a látogatottságot illetően, de végig óriási volt a tömeg a rendezvényen.

 • cikk kép
  GARÁZSVÁSÁR - Számla nélkül is szabad

  Veszprém - Olvasói történetekkel, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal segítségével igyekeztünk pontos képet adni a garázsvásárok világáról, benne mindennel, ami érdekes.

 • cikk kép
  Erotikus kalandok miatt bukták az olimpiai döntőt a brazilok

  Rendkívül népszerű társkereső alkalmazássá vált a Tinder, amelynek köszönhetően szexpartnerre is lelhetünk lakhelyünk közvetlen környezetében. Ezt a funkcióját használta egy olimpikon is, aki a testi örömök miatt maradt le élete legnagyobb lehetőségéről, az ötkarikás játékok döntőjéről.

 • cikk kép
  Nemes alapanyagok harmóniája

  Veszprém - Az Őrség Zöld Aranya nyerte el idén a Magyarország tortája címet, az ország cukormentes tortájának pedig az Áfonya hercegnő tortáját választották.

 • cikk kép
  Rihanna a Szigeten - A fesztivál történetének egyik legkínosabb fellépése

  Veszprém - Tavalyi szigetes élményeimen felbuzdulva - és persze jókora társadalmi nyomásnak eleget téve - idén újra nyakamba vettem a Szigetet. Hiszen mégsem találkozik az ember mindennap korunk egyik legmeghatározóbb énekesnőjével.

 • cikk kép
  A katonaság még várhat a szingapúri úszó bajnoknak

  Vasárnap hajnalban hazatért a riói olimpiáról Joseph Schooling, Szingapúr első olimpiai bajnoka, akinek elismerésként elhalasztották kötelező katonai szolgálatát.

 • cikk kép
  Tóth Gabi dögösen bulizott

  A Veszprém megyei származású énekesnő, Tóth Gabi idén sem hagyta ki a Szigetet.

Magazinok