Bulivan

2016.05.26. 14:30

Élményhegyek az EFOTT-on

Velence - Tizennégy méteres torony, embermosógép, piatőzsde, karrierindítás, megannyi sport- és turisztikai program - a felsoroltak mindegyikével találkozhat az, aki július 12-17. között kilátogat a Velencei-tó partjára, az egyetemisták legnagyobb nyári bulijára.

- Úgy szervezzük, hogy az EFOTT felérjen akár egy nyaralással is! Napközben a strandolás és a vízi sportok mellett többtucatnyi aktivitást lehet kipróbálni, aztán dél-után becsatlakoznak a különböző kultúrprogramok, este pedig több zenei helyszínen egymásnak adják át a közönségkedvenc zenekarok a stafétabotot - mondja Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

A hagyományokhoz és a fesztivál nevéhez híven egyre inkább szerephez jutnak a turisztikai programok. A borkedvelők lovas kocsis pincelátogatáson vehetnek részt, a koncertet kiheverni vágyók egy közeli termálfürdőben ejtőzhetnek, a történelemkedvelők pedig a pákozdi csata helyszínére is ellátogathatnak. A sportok szerelemesei sem fognak idén csalódni: az egyetemi strandkézilabda- és strandröplabda-bajnokságok mellett lesznek vízilabda-mérkőzések, sárkányhajóverseny, teqball, vízi foci és buborékfoci, de a legelszántabbak a tókörbetekerés és -futás alkalmával is bizonyíthatnak. Az igazi macsókat pedig erősember-verseny és street workout várja.

Az egyetemi strandkézilabda- és strandröplabda-bajnokságok mellett lesznek vízilabda-mérkőzések, sárkányhajóverseny, teqball, vízifoci, illetve a képen látható buborékfoci is
Fotó: EFOTT

Egy a 15 ezerből - ennyien alkalmasak arra, hogy a repülésirányításnál dolgozzanak, tehát mindössze hét fesztiválozó választhatná ezt a szakmát. Az idei rendezvényen kiderül, ki hogyan teljesít ilyen helyzetben egy 14 méter magasra épített toronyból.

Emellett magyar start-up vállalkozások sikertörténeteiből tanulhatnak majd a fiatalok, a több tucat kitelepülő cég és civil szervezet kínálatában pedig akár munkára is szert tehetnek - szórakozva.

Mivel és hogyan működik az embermosógép? Milyen a high-tech vurstli feeling? Ki nevet a végén a piatőzsdén? Mi inspirálta az ismert embereket, hogy hírnévre tegyenek szert? Ezek megfejtése mind-mind elérhető lesz Velencén július 12-től.

Címkék#efott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!