Bulivan

2015.09.17. 10:38

Dzsembori a sport és a zene jegyében

Balatonszőlős - Tolvai Renáta, az Esti Kornél és Sub Bass Monster is fellép a hétvégén a Szőlős kör sport és kulturális fesztiválon.

Szabó Péter Dániel

A sportversenynek indult, mára kétnapos fesztivállá érett rendezvényen ezúttal is a sport lesz a középpontban, hiszen szombaton futókat, túrázókat és kerékpárosokat is várnak, hogy teljesítsék a számukra kiírt penzumot. Emellett azonban szeptember 18-án és 19-én színvonalas zenei programok is színesítik a felhozatalt.

A balatonszőlősi sportpályán pénteken 16.30-tól a Dallamvilág gyermekműsorával indul a program, majd 17.30-tól Ramazuri Bábszínház előadását tekinthetik meg az érdeklődők. Az Esti Kornél 18.30-tól koncertezik, a Dávid Roland vezette Orlando s Magic Band pedig 20 órától zenél a színpadon. Este utcabál Pedroval.

Szombaton már reggel érdemes kilátogatni a szőlősi sportpályára, hiszen rajtolnak a versenyzők, közben pedig egész nap koncertek várják a nagyérdeműt. Fellép a Military Girls, odalökött költészetet prezentál a veszprémi slam poetry közösség, de az Akusztik Art és a Rouge is muzsikál majd.

Este 18 órától a The Gain Music lép színpadra, 19.30-tól Tolvai Reni, 20.15-től pedig Singh Viki énekel. A szöveggyáros Sub Bass Monster a hírek szerint 21.45-től zárja a szőlősi bulit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!