Bulivan

2015.07.17. 15:33

Dumafüred - Péntektől a nevetésé a főszerep Füreden

Balatonfüred – Mindent megtudhatunk a férfiak szexuális világáról, ráadásul a túrázóknak is adnak –bár felesleges- tippeket a Dumafüred fellépői péntektől.

Kekk Sára

Az idén negyedik alkalommal lép színpadra a stand-up műfaj képviselőinek színe-java Balatonfüreden. Július 17-26-ig többek között találkozhatunk Aranyosi Péterrel, Beliczai Balázzsal, Dombóvári Istvánnal, Hadházi Lászlóval, Kovács András Péterrel és a Szomszédnéni Produkciós Irodával – azaz Tóth Szabolccsal és Bálint Ferenccel. Lesz Duma Jam, All Stars, Duma Szving, Duma Maraton, tehát a már megszokott programok, és újdonságként érkezik Badár Sándor 500 feleslegess cuccal, Kiss Ádám 80 perc alatt járja körbe a földet és Kőhalmi Zoltán is mesél magáról, illetve Bánki Gergely, Janklovics Péter és Vinnai András a Férfiak szexuális világába avatja be a hallgatóságot. Az esemény helyszíne idén is a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!