Bulivan

2016.02.15. 19:24

Csonka Pici vitte táncba a közönséget

Várpalota - Fergeteges hangulatot teremtett Csonka András előadóművész a közelmúltban rendezett önkormányzati bálon, amelynek ezúttal is a Thury-vár adott méltó otthont.

Szabó Péter Dániel

Talabér Márta polgármester köszöntőjében a Thury-emlékév fontosságáról beszélt. Kiemelte, idén épp 450 esztendeje annak, hogy Thury György kapitány és vitézei tizenhatszoros túlerővel szemben megvédték a palotai várat. A hősies tett előtt a város egész éves programsorozattal kíván tisztelegni, amelynek csúcspontja június második hétvégéjén a Diadal napja történelmi várjáték.

A polgármester örömmel állapította meg, hogy évek óta népszerű a településen az önkormányzati bál, amelynek méltó otthona a rendezvény idejére ünnepi díszbe öltöztetett Thury-vár.

Alaposan megmozgatta a bálozókat Csonka András a várban
Fotó: Szalkai Károly

A folytatásban kulturális műsornak tapsolhatott a bál mintegy 180 fős közönsége. A jó hangulatot a város kiemelt művészeti csoportja, a Cserregő Néptáncegyüttes alapozta meg, majd a Bonita Sporttánc Egyesület tehetségei keringővel s latin táncokkal szórakoztatták a nagyérdeműt.

A zenét egész éjjel a First Party Show Band szolgáltatta, míg az est sztárvendége Csonka András volt. A Pici becenéven ismert előadóművész fergeteges hangulatot teremtett, s egy órán át mulatott együtt a palotai bálozókkal a vár rendezvénytermében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!