Borosta

2015.06.03. 15:11

Szakítani tudni kell

Kevés olyan ember van, aki az első szerelmével éli le az életét, a nagy többség sajnos előbb vagy utóbb átesik egy szakításon.

Napló

Ha valaki a szakítás mellett dönt az alábbi tanácsokat nem árt ha megfogadja.

A technika vívmányait ne használja senki: el kell felejteni a telefont, sms-t, e-mailt! Ugyanakkor a személyes találka esetében sem mindegy, hogy hol történik a szakítás: az igencsak kellemetlen, ha valaki saját magához hívja fel leendő exét, és ott int búcsút.

Maximum néhány mondat után a lényegre kell térni!

Ne legyen közönség: annál kevés megalázóbb dolog van, mint amikor az ember fejére olvassák, hogy miért nem működik a kapcsolata, és mindezt mások füle hallatára. Arról nem is beszélve, hogy ezzel még az esélyt sem kapja meg a másik, hogy dühöngjön, mert nyilvánosan azért kevesebben teszik ezt meg.

Szakításra nem alkalmas továbbá zajos buli, tömött étterem, buszmegálló sem.

A legnagyobb közhely annak hangoztatása, hogy legyünk barátok. Vannak, akiknél beválik, de azért többségében idő kell ahhoz, hogy valakivel, akibe egykor szerelmes volt, úgy tudjon viselkedni, mint a barátjával. Nem kell erőltetni a későbbi találkákat, ha úgy alakul, simán fel lehet venni a kapcsolatot, időt kell adni egymásnak.

A búcsú-szex tilos: egyetlen oka annak, hogy az utolsó szexet ki kell hagyni, ez pedig az, hogy az sose lesz az utolsó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!