• cikk kép
  Bajnokot nevel kuvaszaiból - Oszkó István azt valja, hogy magyar embernek magyar kutya a társa

  Sümeg -– Bajnok kuvaszokat tart, tradicionális nomád íjász Oszkó István. A sümegi férfi vallja, a gazdának meg kell ismernie a kutya természetét és a benne levő tulajdonságokat erősíteni, nem átnevelni az állatot.

 • cikk kép
  Már készülnek a film folytatására?

  Még aludnunk kell párat, amíg megnézhetjük a Mission: Impossible – Titkos Nemzetet, azaz a sorozat ötödik részét, de már arról hallani a Paramount Pictures háza tájáról, hogy előkészületben van a hatodik rész.

 • cikk kép
  Rodeó bikával néztek farkasszemet

  Cowboy kalap, lasszó, mit sem sejtő marhacsorda, lovak és három, mindenre elszánt híresség. Singh Viki, Tóth Roland és Sipos Tomi egy Amerikát idéző ranchre látogattak. A sztárok countrysra vették a figurát, és egy délutánra belekóstoltak a farmerek életébe.

 • cikk kép
  Három gengszter bőrébe bújhatunk a legújabb GTA-ban

  Talán az idei év legjobban várt PC-s játéka volt a Grand Theft Auto sorozat ötödik része, ami ezúttal három bűnözői karaktert és egy izgalmas történetet kínál.

 • cikk kép
  Így kell arcul köpni egy hőst – Rendíthetetlen (Unbroken)

  Örülök, hogy nem járt le a „néma” hősök időszaka, de… A Rendíthetetlen egy végtelenül szimpatikus történelmi figura történetét teszi unalmassá, üressé és egy kicsit hiteltelenné. Utóbbi nekem megbocsáthatatlan.

 • cikk kép
  Ha ezt elolvassa, nem akar több feleséget

  Minél több felesége van egy férfinak, annál nagyobb a szívbetegség kialakulásának lehetősége az első olyan kutatás szerint, amely a többnejűség egészségre gyakorolt hatásait vizsgálta.

 • cikk kép
  Utca az esőerdőben?

  Már az Amazonas vidékének esőerdői is láthatóvá válták a Google Street View kamerái segítségével.

 • cikk kép
  A vérbeli tánczenész élete - Amikor mindenki bulizik, ő szórakoztat

  A zenélést soha nem tekintem munkának, a zenészhivatás valójában egy életforma. Fantasztikusan jó érzés szórakoztatni a közönséget – hangsúlyozza Kovács Arnold, alias Mc Arnie, aki immár több mint negyed évszázada tevékenykedik tánczenészként.

 • cikk kép
  Klasszikusan kerek az okosóra

  Az LG a hétvégén mutatta be a világ első LTE-képes okosóráját a Barcelonában megrendezett Mobile World Congress (MWC) nemzetközi kiállításon.

 • cikk kép
  Eltorzuló nemi szerepek - Bagdy Emőke szerint ez természetellenes

  Az utóbbi évtizedben igencsak gyakorivá vált a nemi szerepek cserélgetése, a férfi és női funkciók eltorzulása, mindez pedig természetellenes – jelentette ki Bagdy Emőke pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus.

 • cikk kép

  Szerelem, szenvedély, spinning

  Az év nőjének megválasztott Echart Andrea 60 év fölött futna maratont

  Veszprémi – Naponta több tucat embert hipnotizál. Nem ingával, vagy egyéb tudományos módszerrel, hanem szenvedéllyel. Aki egyszer is részt vett már Echart (Tuba) Andrea bármelyik óráján az többé nem akar mást, csak sportolni, mozogni, amikor csak lehet.

 • cikk kép

  A jó zene és a társaság alkohollal élvezhető?

  Havonta csak egyszer bulizunk

  Nem csak sírva vígad a magyar, és nem kizárólag pálinkával oltja szomját – derült ki az egyik whiskymárka nagyszabású bulifelméréséből.

 • cikk kép
  Húszéves az Apple Watch

  Egy-két hónapon belül az üzletekbe kerül az Apple Watch okosóra, pedig a cég már 1995-ben megjelentetett egy órát ugyanezen a néven. Csak az buta volt.

 • cikk kép
  Motorola okosóra

  Egyetlen olyan okosórát tudunk mondani, amit mindenképpen szeretnénk legalább egy kis ideig a karunkon hordani: ez a kerek kijelzős Moto 360.

 • cikk kép

  A ventilátor hangkibocsátása éjszaka mérsékelhető

  Zajszigetelt gépházak

  Klasszikus, zajszigetelt miditorony lett a Nanoxia Deep Silence 3 PC-ház. A 3-as számú ház kitölti a kínálatban lévő űrt, miközben továbbra is a német precizitás dominál.

Magazinok