Berhida

2017.01.02. 20:50

Solymos Tóni és meseszínház Berhidán

Berhida - Karácsony előtt több ünnepi programmal várta a Berhidán élő fiatalokat és időseket az önkormányzat.

Balla Emőke

A gyermekeknek meseszínházat, kézműves játszóházat, szünidei filmvetítést szerveztek, az idősek karácsonyi ünnepségén megajándékozták a résztvevőket. Az est sztárvendége, Solymos Tóni nagy sikert aratott, ismert slágereivel örvendeztette meg a közönséget. A Peremartonért Egyesület a Petőfi művelődési házban rendezte az Ünnepi díszben című programot, ahol óvodások, iskolások, hittanos gyerekek, a népdalkörösök és nyugdíjasok léptek fel.

A város iskolásai adtak műsort Berhidán, a Mindenki karácsonya rendezvényen az ünnepek előtt
Fotó: Nagy Lajos

A polgármesteri hivatal előtti téren tartott Mindenki karácsonyán Pergő Margit polgármester köszöntője után Beke Zsolt helyettes esperes, plébános és Eizler Csaba református lelkész mondtak áldást. A műsorban felléptek a Süni óvoda kicsinyei, az Ady iskola tanulói, az Őszi Napfény Népdalkör és a Búzavirág Népdalkör, a Berhida Táncegyüttes betlehemes játékot adott elő. Az Összefogás Berhidáért Egyesület által szervezett programon süteményt és teát kínáltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!