Berhida

2017.03.03. 20:32

Ökumenikus imádságos hét

Berhida – Egy teljes héten át várnak mindenkit az ökumenikus alkalmakra Berhidán, ahol egységért, családért és békességért imádkoznak majd a hívek.

Leitner Vera

Március 6-án hétfőn 18 órakor Zsednai Józsefné evangélikus lelkész a Szent Kereszt-kistemplomban, március 7-én kedden 18 órakor Beke Zsolt helyettes esperes, plébános a Berhida-Kiskovácsi református templomban, március 8-án szerdán 18 órakor Eizler Csaba református lelkész a Berhida Szent László-plébániatemplomban hirdet igét, a szerdai alkalmat szeretetvendégség zárja.

Március 9-én csütörtökön 18 órakor a peremartongyártelepi római katolikus templomban Eizler Csaba református lelkész, március 10-én pénteken a peremartongyártelepi idősek otthonában Beke Zsolt helyettes esperes, plébános és Eizler Csaba református lelkész, március 11-én szombaton 18 órakor a berhidai református templomban (Kálvin tér) Beke Zsolt helyettes esperes, plébános várja a híveket. Az ökumenikus hét utolsó alkalmát ugyancsak szeretetvendégséggel zárják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!