Belföld

2016.12.08. 08:26

Zebrán ütötték el a lányt, 17 métert repült - aztán megkereste a csizmáját

Döbbenetes videó: tizenhét métert repült az a fiatal lány, akit a nyíregyházi Sóstói út és Etel köz sarkán lévő zebrán ütött el egy furgon.

Térfigyelő kamera is rögzítette, hogy egy figyelmetlen 88 éves (!) autós hogyan gázol el fékezés nélkül egy gyalogost a zebrán! Az egyetemista lány 17 méter repült, hihetetlen, hogy egyáltalán életben maradt. Sőt, amikor felfogta, hogy mi történt vele, a csizmáját kezdte keresni, ami az ütközéstől lerepült a lábáról.

Nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, nem értette, hogy került hirtelen a zebráról a buszmegállóba. A csizmáját egy fa tetején találták meg.

„Matek zh-ról jöttünk kifelé. Körülbelül ennél a csíknál jártam, mikor megláttam a hatalmas fényt, és a gyorsaságot, és egyszerűen már elindultam, hogy én elkezdek szaladni, és mikor megvolt az a lendület, azzal elvitt" – mesélte a Tényeknek Kézi Noémi

A lány 17 métert repült, erre nem is igazán emlékszik. „Mikor felkeltem csak arra eszméltem, hogy hogy kerültem én a buszmegállóba" – mondta.

A lába, a keze, és a feje fájt, és fázott a lába. Az egyik csizmája ugyanis az ütközéstől lerepült.

„Láttam, hogy csak a fele van meg, én nagyon megijedtem, azt hittem hirtelen, hogy még a lábam is benne maradt" – emlékezett vissza Noémi.

A lába nem maradt a csizmában, de a csizmát hiába keresték nem találták. Hosszú percek után a balesettől több méterre egy fán látták meg. A csizma viszont olyan magasan volt, hogy nem tudták leszedni, ezért hívták a speciális mentőket.

Végül a csizma is meglett, és Noémi is megúszta a balesetet kisebb zúzódásokkal. Barátnője, akivel együtt volt azt mondta, hogy neki talán rosszabb volt az egészet végignézni.

„Nagyon rossz volt, meg az, hogy végig nézni ez rettenetes volt, és isteni csoda, hogy felkelt" – nyilatkozta Mercédesz.

Noémi azóta sokkal óvatosabban megy át a zebrán. Az autót vezető 88 éves sofőr ellen eljárást indított a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!