Belföld

2016.09.28. 13:14

Teréz körúti robbantás - Interneten is be lehet küldeni felvételeket a rendőrségnek

Internetes úton is be lehet küldeni felvételeket a szombati Teréz körúti robbantásról a rendőrségnek, amely az állampolgárok segítségét kéri.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szerdán közzétett közleményében azt írta, hogy mobiltelefonnal, fényképezőgéppel vagy kamerával készült fájlokat is várnak.

A Belügyminisztérium létrehozta a robbantas.bm.gov.hu címen elérhető internetes oldalt, amelyen egyszerűen és gyorsan - néhány alapvető információ, a pontos helyszín és időpont megadása után - fel lehet tölteni felvételeket.

Az ORFK kommunikációs szolgálata felidézte: a Központi Nyomozó Főügyészség és a rendőrség nagy erőkkel keresi a Teréz körúti robbantás elkövetőjét.

Kérik, hogy akinek birtokában van bármilyen hang- vagy képfelvétel, amely segítheti a szombat késő esti bűncselekmény körülményeinek felderítését, valamint az elkövető azonosítását, az bocsássa azt a nyomozók rendelkezésére - olvasható a közleményben.

Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője korábban azt írta, hogy kérik a szemtanúk jelentkezését és a budapesti kamerák felvételeinek megőrzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!