Belföld

2006.08.07. 02:29

Strand szépe-győztesek

Csopak (kiss) - Olvasóink szavazata alapján Borbély Bernadett 20 éves bakonyszentlászlói hölgy lett a jubileumi, 10. alkalommal megrendezett Strand ...

nincs nev

Az eső miatt a jubileumi Strand szépe díjkiosztóját a csopaki strand helyett a Balatontourist Zrt. Komfort Hoteljében kellett megtartani. Az elmúlt hetekben lapunk hasábjain bemutatott 21 hölgyből a tíz legjobbat hívtuk meg a tegnapi eseményre. A döntőbe jutott hölgyek minden eddiginél több, mintegy tízezer szavazatot kaptak a Naplóból kivágott és beküldött szelvényeken, valamint sms-ben és telefonon. A rendezvényen jelen volt Lipp Adrienn, a tíz évvel ezelőtti különdíjas és Benis Csilla, a tavalyi nyertes is.

Lipp Adrienn elmondta: sokat köszönhet a tíz évvel ezelőtti versenynek, ugyanis ennek hatására országos versenyen is elindult és második lett. Azóta lediplomázott, egy biztosítótársaság üzleti igazgatójaként dolgozott, jelenleg pedig 1,5 éves, Ábel nevű kisfia tölti ki mindennapjait. Benis Csilla is sok ismerősre tett szert a verseny révén, a modellkedés továbbra is érdekli, de most elsősorban a tanulásra koncentrál.

A döntőbe jutott tíz hölgynek Barták Péter főszerkesztő a Glória IT Kft. által felajánlott virágcsokrot, valamint a veszprémi Eszter kozmetikába szóló tízezer forint értékű kozmetikai kezelést adott át. Az első helyezett az almádi Vöröskő panzióban tölthet el egy hosszú hétvégét, a második helyezett egy színes televíziót vihetett haza, a harmadik pedig 30 ezer forint érté- kű kozmetikai kezelést kap. Utóbbi, Balai Henriett viselheti a Napló gravírozott aranyláncát is.

Az eseményről a www. naplo-online.hu weboldalon további fotók láthatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!