Belföld

2016.07.24. 14:04

Közel 25 kilogramm marihuána Tompán

A Bács-Kiskun megyei rendőrök a Tompa Közúti Határátkelőhelyen egy gépkocsi ellenőrzése során a járműben több mint 24 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. július 23-án 20 óra 50 perckor egy montenegrói rendszámú személygépkocsival belépésre jelentkezett két montenegrói férfi a Tompa Közúti Határátkelőhelyen.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség járőrei a jármű ellenőrzése során a padlólemez és a küszöb alá rejtve 31 darab, összesen közel 25 kilogramm súlyú kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmazó csomagot találtak. Az elvégzett gyorsteszt eredménye alapján a lefoglalt anyag marihuánaszármazék.

A két montenegrói férfival szemben a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai - őrizetbe vételük mellett - kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, egyben kezdeményezték a feltételezett elkövetők előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!