Belföld

2017.08.15. 06:20

Aki megteheti, elindulhat a strandra: egyre melegebb az idő

Kedden sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő kisebb felhőkből csapadék ezen a napon sem várható.

Mindenhol veszít erejéből a szél, de helyenként még előfordulhatnak élénk északkeleti, valamint nyugaton déli széllökések - tudtuk meg az Időkép oldaláról. Délután 27-31 fokot mérhetünk. Nem lesz front térségünkben.

Szerdán folytatódik a túlnyomóan napos idő, de délután a Dunántúlon gomolyfelhők jelenhetnek meg az égen, melyekből legfeljebb a nyugati határnál alakulhat ki egy-egy zápor, esetleg zivatar. Északnyugaton megélénkülhet az északnyugati szél. Reggel 11-16 fokra ébredhetünk, majd napközben 28-33 fokig melegszik a levegő. 

Csütörtökön sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Legfeljebb északkeleten lehet élénk az északkeleti szél. A legmelegebb órákban 29-33 fokot mérhetünk.

Pénteken és a szombati nap első felében is sok napsütésre készülhetünk. Főként szombaton többfelé feltámad a délies szél. Pénteken 30-34, szombaton 29-35 fok várható. Szombat késő délután északnyugat felől egy hidegfront érkezhet záporokkal, zivatarokkal, feltámadó északnyugati széllel, lehűléssel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!