Belföld

2017.08.14. 05:36

Még nincs veszve semmi, a héten visszatér a nyár!

Hétfőn naposabb, csapadékmentes időre készülhetünk, ugyanakkor a Dunától keletre még élénk, északkeleten erős lesz az északi-északkeleti szél.

Délután fokozódik a gomolyfelhő-képződés, napközben 26 és 29 fok közötti maximumokat mérhetünk, a magasabban fekvő tájakon lesz csak hűvösebb - írja az Időkép. Frontmentes idő várható.

Kedden sok napsütésre számíthatunk, csapadék ezen a napon sem valószínű. Mindenhol veszít erejéből a szél, gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. 12-16 fokos hajnalt követően a délutáni órákban 27-31 fokot mérhetünk. 

Szerdán folytatódik a derült, túlnyomóan napos idő, legfeljebb a nyugati határnál alakulhat ki egy-egy zápor. Északnyugaton megélénkülhet az északias szél. Reggel 12-17 fokra ébredhetünk, majd napközben 29-34 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön és pénteken is napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, pénteken lehet több felhő az égen. Mindkét napon legfeljebb északon fordulhat elő kisebb, lokális jellegű zápor. A szél mérsékelt marad, csütörtökön északkeleten kísérhetik élénk lökések. Csütörtökön 29-33, pénteken 29-34 fok valószínű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!