Baleset az M5-ösön, egy ember meghalt (fotókkal)

2009. augusztus 20., 07:13 szerző: Nagy Terka
Egy személy meghalt, egy életveszélyesen, egy súlyosan és egy könnyebben megsérült, amikor két személygépkocsi ütközött csütörtökön hajnalban az M5-ös autópálya 104-es kilométerénél Kecskemét és Kiskunfélegyháza között - közölte az MTI-vel a rendőrség.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']:
G->reklam_mentes: 0
Egy 49 éves nő meghalt, 28 éves fia életveszélyesen, 52 éves férje súlyosan megsérült csütörtökön, amikor elgázolta őket egy német rendszámú autó az M5-ös autópályán, miután kiszálltak személygépkocsijukból, amellyel előzőleg a szalagkorlátnak csapódtak - közölte az MTI-vel a rendőrség.

A román család autójával Szeged irányába haladt az M5-ös autópályán, amikor a 104-es kilométernél, Kecskemét és Kiskunfélegyháza között, eddig ismeretlen okból, autójuk a szalagkorlátnak csapódott, majd egy pördülés után a szalagkorláton fennakadva állt meg. Amikor balesetük után kiszálltak autójukból, elgázolta őket egy német rendszámú autó - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője, Szabó Anita, pontosítva és kiegészítve a hajnalban közölteket.
A román nő a helyszínre érkező mentőben meghalt, fiának súlyosan roncsolódott a lába, ezért amputálni kellett, míg az autót vezető román férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
 A baleset tisztázása, a gázoló személygépkocsi vezetőjének kihallgatása folyamatban van - fűzte hozzá a sajtószóvivő.


MTI

Nagy Terka

2009. augusztus 20., 07:13 szerző: Nagy Terka

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...