Balatonfűzfő

2015.09.08. 17:46

Tanévkezdés az Övegesben

Balatonfűzfő – Az idei tanév előkészítésébe illeszkedett Mézes József igazgató meghívására érkező, Galambos Zsuzsanna a Fejér megyei POK vezetőjének előadása.

Napló információ

A Pedagógiai Oktatási Központ kialakulásáról, működéséről, feladatairól és a pedagógusok ellenőrzési folyamatáról, a minősítési eljárásról szólt a tájékoztatás. -A tantestületünk 15%-a ebben a tanévben tanfelügyeleti ellenőrzésben illetve minősítő eljárásban vesz részt. Így különlegesen hasznosak voltak az információk és megnyugtató a központ pedagógiai folyamatokat támogató feladatrendszerének bemutatása - mondta Mézes József igazgató.

Ráadásul az igazgatónő látogatása egy szakmai együttműködés megalapozásához is ötletet adott, így elkezdtük szervezni az I. Veszprém megyei Szaktanácsadói és Szakértői Konferenciát, melynek az önkormányzat a Művelődési Központban biztosított helyet. Marton Béla polgármester is részt vett az eseményen, köszöntötte a meghívást elfogadó szaktanácsadókat, szakértőket, a munkájukhoz kitartást kívánt. A konferencián a közlejövő aktuális feladatairól és szervezési kérdéseiről kaptak tájékoztatást a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!