Balatonfüred

2016.04.17. 12:53

Tavaszváró családi nap Füreden

Balatonfüred - Pónilovakkal, csoki kereséssel és fanyűvő játékokkal várták a szervezők a gyerkőcöket és szüleiket a szombati jó időben, a Koloska- forrásnál.

Kekk Sára

A már hagyományosan tavasszal megtartott családi nap legkedveltebb gyerekprogramjai között idén is szerepelt a csokikeresés az erdőben, a kötélhúzás, arcfestés és csillámtetoválás, valamint a lovaglás, de már két éve a fából készült népi ügyességi arzenál a gyerekek igazi kedvence. A célba dobás, -lövés, a fából készült ágyú és a koordinációt fejlesztő ügyességi játékok között nehezen tudtak választani a gyerekek, de a szervezők felkészültségének köszönhetően az egész nap jó hangulatú zsibongásban telhetett az érdeklődő családoknak.

Az idei év meglepetés programja a rendőrségi bemutató volt, amely után a rendőrautót, illetve a rendőrmotort is megvizsgálhatták közelebbről a gyerekek.

Az ebéddel sem kellett bíbelődniük a családoknak, hiszen a hagyományokhoz híven mindenkit megvendégelt a helyi csárda egy tányér finom babgulyással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!