Balatonfüred

2015.07.20. 13:49

Félidőben a Dumafüred (x)

A nagy kánikulában is töretlen az érdeklődés a Balaton egyik legnépszerűbb rendezvénye, a Dumafüred Fesztivál iránt, melynek idén is a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ ad otthont.

A múlt pénteken startolt programsorozat nemcsak a közeli településeken szabadságukat töltő és helyben élő humorkedvelő közönséget vonzza, hanem szívesen „ugranak” le a nagy vízhez egy kis fürdőzéssel egybekötött stand-up estre a fővárosból is az érdeklődők.

Fotó: Burszán Sándor

Idén is fergeteges a hangulat. A napfény és a víz közelsége egyaránt jótékonyan hat fellépőre és nézőre egyaránt. „A közönség igazán remek a lehetőségekhez képest – a kánikulára gondolok” – mondta Aranyosi Péter, aki születésnapját is munkával ünnepelte Füreden. Az előző pár napban négy alkalommal, többek között saját önálló estjében, a Négybetűs szavakban lépett színpadra az embert próbáló hőségben. A fellépés után hazaindult ugyan, de hamarosan visszatér, hiszen lesz még a hét végén két Duma Jam és két All Stars, melyekben kollégáival: Hadházi Lászlóval, Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel és Kőhalmi Zoltánnál lép újra színpadra.

Fotó: Burszán Sándor

Azok, akik a hét közepén is olthatatlan vágyat éreznek egy kis minőségi humor fogyasztására, semmiképpen ne hagyják ki a ma esti Dumamaratont és ne feledjék, hogy hátra van még két különlegesség: Kiss Ádám új önálló estje, a Kiss Ádám a nagyvilágban – csütörtökön – és Kőhalmi Zoltán műsora, az Én Kőhalmi Zoltán, amivel vasárnap lezárul az idei nagy humorfieszta Balatonfüreden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!