Balatonalmádi

2015.07.27. 10:27

Lakossági igényre jött létre a bolhapiac - Sok érdeklődőt vonzott

Balatonalmádi - Tavaly hangzott el először a Honismereti és Városszépítő Kör összejövetelén, hogy Almádiban is létre lehetne hozni egy csere-berével is egybe kötött bolhapiacot.

Hegyi Ilona

Végre elérkezett az izgalommal várt nap, Almádiban is debütált a bolhapiac. Remek hangulat volt már akkor, amikor megérkeztem. Számtalan ismerős arccal találkoztam. Egyenesen Győri Mártit kerestem tekintetemmel! Mosolyt csalt az arcomra, amikor megpillantottam piros kabátkájában. Nem volt hiábavaló a serénykedése. Ahhoz képest, hogy első alkalom volt, elég sokan kínálták portékájukat. Zömmel almádi lakosok voltak, de szép és szeles városunkat, Veszprémet is képviselték.

A bolhapiac változatos kínálattal várja az érdeklődőket Fotó: Hegyi Ilona

A termékek kínálata változatos, a felhozatal szemet gyönyörködtető kavalkádja élményben részesítette az érdeklődő közönséget. Úgy érzem sikere lesz a terjesztésnek, és egyre többen fognak megtisztelni bennünket eladók és a vásárlók egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!