Balatonalmádi

2015.08.04. 17:21

Kezdődnek a borhetek Balatonalmádiban és Balatonfüreden

Indul a borünnep, pénteken kezdődik a borfesztivál Balatonalmádiban. Balatonfüreden pedig szombattól várják a szomjas vendégeket.

Napló-információ

Borlovagrendek bemutatkozásával és az ünnepélyes megnyitóval péntek este kezdődik az Almádi borfesztivál. Este kilenckor már Fenyő Miklós koncertjére rophatja a vendégsereg, majd este negyed tizenegykor a The Bits – Beatles-emlékzenekar lép fel. A fesztivál, ahol a legjobb borok mellé a legjobb műsorokkal is készültek a szervezők, augusztus 23-áig tart. A két hét alatt színpadon lesz a Búgócsiga Zenekar, Korda György, Balázs Klári, az Illés-emlékzenekar, de lesz Irigy Hónaljmirigy-show és diszkó is Dévényi Tibi bácsival.

Nemcsak Almádiban, Balatonfüreden is a hétvégén nyit a borhét, szombat estétől egészen augusztus 30-áig várják a borosgazdák a vendégeket a Tagore sétányon. A jó borok mellé itt is minden este szolgáltatnak talpalávalót a Balatonfüredre látogatóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!