Balatonalmádi

2016.11.22. 21:30

Gyűjtés és mulatság: A bevételből kültéri játékokat vásárol az intézmény

Balatonalmádi - Jótékonysági batyus bált szervezett a Györgyi Dénes Általános Iskola az intézménybe járó gyerekek szüleinek és a dolgozóknak.

Marton Attila

- A bált hagyományteremtő jelleggel szerveztük meg, kettős céllal: egyrészt szerettünk volna gyűjtést rendezni az iskolaudvaron elhelyezendő új játékokra, másrészt a szülők és pedagógusok számára is remek lehetőséget biztosított a bál a kötetlen együttlétre, amelyre a tanév során ritkán adódik lehetőség - magyarázta Ács Attila, a Györgyi Dénes iskola igazgatója.

A mulatságra a hagyományos batyus báloknak megfelelően a vendégek, vagyis az iskolában tanuló diákok szülei, valamint az intézmény dolgozói vitték a süteményeket. A résztvevőket előbb Ács Attila köszöntötte, majd az intézmény korábbi igazgatója, Fábián László, a bál fővédnöke mondott pohárköszöntőt. A népes, mintegy százötven fős vendégsereget színvonalas produkciók szórakoztatták. Előbb Duna Kata, az iskola korábbi tanulója énekelt, majd a veszprémi Winners Versenytánc Egyesület különböző formációinak tapsolhatott a publikum. A vacsora után a késő éjszakába nyúló programon a Trió Cocktail nevű együttes zenéjére táncolhattak a résztvevők.

A bálon a veszprémi Winner Versenytánc Egyesület növendékei is szórakoztatták a közönséget  Fotó: Stiger Ádám

A jótékonysági bál bevételét nem csupán a belépők és a támogatói jegyek növelték, hanem a tombolán befolyt összeg is, utóbbira rendkívül értékes nyereményeket ajánlottak fel a szülők. A bevételből várhatóan tavasszal vásárolnak új eszközöket az iskolaudvarra.

Az igazgató kiemelte: több pedagógus és a szülői munkaközösség tagjai hatalmas szervezőmunkát végeztek az utóbbi időben, míg a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár a helyszín biztosításával segítette az iskolát.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!