Balatonalmádi

2015.07.04. 07:33

Megkezdődött az Almádi napok

Balatonalmádi – Néptáncosok, rock and roll, langalló és fonott kosarak – ezek várták a nyitónapon a Balatonalmádiba látogatókat pénteken.

Kekk Sára

Idén júliusban három egymást követő hétvégén keresztül tart az Almádi Napok, Balatonalmádi egyik legrégebbi kulturális rendezvénye. Érdemes körbesétálni a Városház teret és környékét, mely sokszínű kikapcsolódási lehetőségekkel kecsegtet. Kézműves standok gyöngy- és üveg ékszerekkel, pöttyös kerámiabögrékkel, lacikonyhák pogácsákkal és langallókkal csalogatják magukhoz a vásárlókat, míg a színpadon a táncosok több műfajban is megmutathatják tudásukat. Esténként pedig házibuli zenekarok koncertjei és tüzes vagy dobos bemutatók várják a látogatókat. A hagyománynak megfelelően idén is egy nép kultúrájának szentelnek egy hétvégét: a nyitó hétvégén a Finn Napok vár minden érdeklődőt! A programkínálat egy részének a szabadtéri színpad, míg a többi eseményeknek a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár ad otthont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!